Leven In Intense Situaties.


Leven In Intense Situaties

Door: Kenneth Schmitt – 30 december 2022

Wanneer we ons in intens magische situaties bevinden, en soms ook zeer gevaarlijke, worden we bevrijd uit onze normale menselijke trance. We worden geconfronteerd met het geloof in onze sterfelijkheid. Dat is opwindend en beangstigend tegelijk, en we kunnen kiezen wat het wordt. We kunnen ervoor kiezen om te trillen in resonantie met de angst voor de dood of met de vreugde van het leven.

In intense situaties zijn we vervuld van mededogen en dankbaarheid als we elkaar helpen. In deze situaties zijn we in staat onze beperkingen te overstijgen en ons hartbewustzijn te volgen. We kunnen een diepe band met elkaar voelen omdat we het gewone leven hebben overstegen in het zicht van de naderende dood. Wanneer we klaar zijn om onze gehechtheid aan persoonlijk beperkende overtuigingen te laten vallen, kunnen we dit soort symboliek ervaren om ons een schok te geven in een groter besef van wie we zijn als Zelf-Geërfde, eeuwige aanwezigheid van bewustzijn met onbeperkte vermogens. Ons ego-bewustzijn kan zich dit niet voorstellen, en woorden kunnen onze grootsheid niet overbrengen. Meesterschap over ons leven wacht op onze realisatie, en intense ervaringen richten onze aandacht op transcendentie.

Wanneer we eenmaal een ervaring hebben van transcendentie voorbij het ego-bewustzijn, weten we wat het is, en kunnen we ons afstemmen op de positieve, hoge trillingen ervan, terwijl we ons bewustzijn ervoor openen. We hoeven onze Zelfrealisatie nooit te verlaten, en kunnen ons menselijk leven voortzetten in een diepgaand ander spectrum van energetica, waarin het leven plezierig en gemakkelijk is. Onze omgeving is ontworpen om het leven te ondersteunen en te versterken. Wanneer we in overeenstemming zijn met deze energieën, worden we voorzien van alles en iedereen die we nodig hebben en liefhebben. De energieën van levensverbetering stralen uit onze fysieke en psychische aanwezigheid.

Situaties schikken zich in ons persoonlijke leven om ons ervaringen te brengen waarmee we resoneren. Onze fysieke lichamen werken ook samen met onze persoonlijke energieën, wat resulteert in levensverbetering of levensvermindering. Onze persoonlijke keuzes bepalen welke soort energie we ervaren. Zelfs ons DNA kan ontwaken als reactie op de stimulatie van meer licht in ons bewustzijn. Elk aspect van het leven biedt ons de mogelijkheid bij te dragen aan de verbetering ervan door onze bewuste verbinding. Alles wat we nodig hebben is een hoge staat van zijn in transcendent bewustzijn. Alles om ons heen komt in resonantie met ons. In plaats van ons neer te leggen bij beperkingen en negativiteit, kunnen we ervoor kiezen een hogere dimensie van liefde, mededogen en vreugde te realiseren. Welke kwaliteit van energie we ook aandacht geven en herkennen, het voedt ons besef van wat echt is in onze ervaring.

Kenneth Schmitt

Vertaling: wakkeremensen.org