In Vrede Zijn En Leven Met De Resultaten

In Vrede Zijn En Leven Met De Resultaten

Kenneth Schmitt – 10 Juni 2022

We kunnen allemaal naar een plaats komen van vrede binnenin. Dit leidt tot vrede met alle anderen en onze hele omgeving. Als we dit doen, verheffen we onze persoonlijke vibratie, die iedereen om ons heen beïnvloedt. Wanneer we geen negatieve energie hebben, stralen we van liefde en mededogen. We worden zelfs transformerende invloeden in de aanwezigheid van roofdieren en parasieten. Als we ons trillingsniveau kunnen handhaven, kunnen negatieve energieën niet bestaan in onze aanwezigheid. Als wij ons openen voor de onvoorwaardelijke liefde van de creatieve Bron van ons Wezen, belichamen wij de levenskracht die iedereen versterkt.

We kunnen de ware passie van ons hart in alle aspecten van ons leven tot uitdrukking brengen. We kunnen op natuurlijke wijze accepteren, mededogen tonen, vergeven en onvoorwaardelijke liefde uitstralen, terwijl we een diepe verbinding voelen met iedereen die we tegenkomen, inclusief degenen met kwade bedoelingen. Zij zijn degenen die zich hebben afgescheiden van de Bron van hun leven en nu onze levenskracht nodig hebben. Dit kunnen zij niet hebben, als wij onze goddelijke uitstraling handhaven, want de energetica is tegengesteld gepolariseerd en uit resonantie.

De enige manier waarop wij bedreigd en geïntimideerd kunnen worden is door ons aan te passen aan hun energetisch niveau door ons met hen af te stemmen, om ons bij hen aan te sluiten of tegen hen te verzetten. In beide gevallen delen wij onze levenskracht met hen door onze aandacht en negatieve afstemming. Met onze positieve gerichtheid en onze intuïtieve afstemming, heeft het negatieve geen plaats in ons bewustzijn en geen toegang tot onze levenskracht.

Wanneer we volledig positief zijn en ons bewust zijn van ons eeuwige, huidige bewustzijn, kunnen we krachtig gepassioneerd worden, omdat we volledig zeker zijn van alles wat we denken, voelen en doen. We kunnen de onvoorwaardelijke liefde voelen die ons omhult in het kwantumveld van alle potentialiteiten. Ons hart is zuiver, en we voelen ons altijd geweldig. We hebben geen persoonlijke behoeften, omdat we creëren wat we nodig hebben wanneer we het denken en verlangen. We weten ten diepste dat we krachtige scheppers zijn, alleen al door onze constante positieve vibraties, waarmee we ons in elk moment identificeren in onze gedachten, gevoelens en perspectief.

Dit is de kwaliteit van leven waar we naartoe worden geleid door de steeds positievere polariteit van Gaia, haar toenemende trillingsresonantie, en de grote intensiteit van binnenkomende bewuste gammastraalfotonen. Onze zon groeit in intensiteit en helderheid, net als onze hele kosmische omgeving. We worden in hoger bewustzijn gebracht op elk gebied van het leven. Momenteel is dit alles subtiel, maar waarneembaar, vooral in ons emotioneel bewustzijn. Zodra we onze zelfbeperkende overtuigingen hebben opgelost, kan dit bewustzijn acuut worden.

Geleid door onze alwetende intuïtie kunnen wij in positief, hoog trillingsbewustzijn blijven en altijd alles weten wat wij nodig hebben in elk aandachtsgebied. We kunnen begrijpen dat het menselijk leven zoals we dat nu ervaren, slechts een spel is dat we samen in ons bewustzijn spelen. We kunnen er op zoveel manieren plezier aan beleven, wat we maar leuk vinden. Door te leven met de intentie om onze gevoelens te verheffen en geïnspireerd te zijn, stralen we deze energie uit en ervaren we de weerklank ervan in onze ontmoetingen met anderen en in de liefde en vervulling die in ons leven komt.

Kenneth Schmitt

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org