In De Tijd En Buiten De Tijd Zijn

In De Tijd En Buiten De Tijd Zijn

Door: Kenneth Schmitt – 9 Maart 2023

Wij leven in de bewuste levensstroom van de oneindige Ene. Het vult ons Wezen met goddelijk licht, oneindige liefde en vreugde. We nemen zoveel deel aan dit bewustzijn als we onszelf toestaan, omdat we de vrije wil hebben om onszelf te beperken, maar we kunnen onze verbinding met het bewustzijn van de oneindige Ene niet verminderen. Het ontstaat in ons via ons hartbewustzijn, zelfs in onze fysieke lichamen. Ons hart houdt onvoorwaardelijk van ons en leeft om ons te verlevendigen, ongeacht wat we het aandoen. Als we van ons hart kunnen houden zoals het van ons houdt, kunnen we beginnen de oneindige liefde te begrijpen.

Wij worden voortdurend geschapen in het bewustzijn van het oneindige bewustzijn, dat de essentie van ons eeuwige Wezen levert. We zijn allemaal hetzelfde Wezen, delen hetzelfde bewustzijn en stemmen ons af op en sturen de verbeelding en emoties van het oneindige in onszelf. Wij zijn de regisseurs van onze menselijke ervaringen, de toestand van ons lichaam en onze gevoelens over onszelf, en we zijn nog veel meer. We zijn oneindig in ons bewustzijn, maar we zijn ons slechts bewust van zoveel als we onszelf toestaan met onze beperkende overtuigingen over onszelf.

Zodra we ons bewust worden van ons potentieel, kunnen we beginnen door te dringen tot de essentie van wie we zijn. Voorbij het lichaam en de empirische wereld zijn wij onze persoonlijke tijdloze aanwezigheid van bewustzijn. Dit bewustzijn ontstaat in ons wanneer we helder en sereen zijn. Het gebeurt tijdelijk in onze persoonlijke vibraties tussen cycli, wanneer de amplitude triljoenen keren per seconde verschuift tussen toenemend en afnemend. Het is op het punt van verandering, wanneer er even geen beweging is. Het is een moment in de eeuwigheid, en het is het moment waar onze intuïtie ons naartoe kan leiden, als we er open en ontvankelijk voor zijn. We bereiken dit door de meest prachtige en vreugdevolle scenario’s en gevoelens te voelen en ons voor te stellen. Dit zijn de trillingen van ons hart, gevuld met mededogen en liefde. Deze trillingen stemmen ons af op ons hartbewustzijn en ons intuïtief weten en voelen.

Wanneer we ons openstellen voor positieve, hoogvibrerende gedachten en gevoelens, zijn we voorbij het ego-bewustzijn, dat alleen de beperkingen kent die we over onszelf hebben geloofd. Door ons af te stemmen op de energie van ons hart-bewustzijn, kunnen we beperkingen overstijgen, terwijl ons bewustzijn zich uitbreidt tot onbegrensd bewustzijn. In deze staat van Zijn kunnen we ons leven in elk aspect en in andere dimensies begrijpen.

Wij leven in een tijdgolf die duizenden jaren omspant. Deze golf heeft in 2012 precies de bodem bereikt en begint nu te stijgen. Wij bevinden ons op het punt buiten de tijd, waarop alles verandert, en wij ons bewust worden van onze majesteit en soevereiniteit. Als ons collectieve bewustzijn zich uitbreidt in positiviteit en hogere vibraties, creëren we schoonheid en levensverbetering. Dit gebeurt wanneer we ons licht met elkaar delen door onze ogen en onze uitstraling van liefde, ongeacht wie we tegenkomen. Als fractals van het oneindige Ene zijn wij in staat de onbeperkte scheppingskracht van onze essentie tot uitdrukking te brengen.

Kenneth Schmitt

Vertaling: wakkeremensen.org