Het Creëren Van Onze Energetische Aanwezigheid

Het Creëren Van Onze Energetische Aanwezigheid

Door Kenneth Schmitt – 14 Januari 2022

Ieder van ons is een energetische aanwezigheid geworden van onze overtuigingsstructuren. Als wij onze overtuigingen veranderen of ze juist oplossen, worden wij een energetische aanwezigheid van onze nieuwe staat van zijn, en ons leven verandert naar gelang ons trillingsniveau. Energetische patronen manifesteren zich zoals wij ze herkennen en voelen, hetzij in onze verbeelding, hetzij in onze fysieke ervaring. Wat zich manifesteert is de trillingskwaliteit van onze staat van zijn op elk moment.

Met vastberadenheid kan ieder van ons een positieve polariteit hebben. We moeten ofwel negatief ofwel positief zijn door keuze of toestaan. De traditionele standaardpolariteit voor de mensheid is negatief. Mensen hebben begrepen dat fysieke actie ervaringen creëert, en dat veel ervaringen om onbekende redenen onverwachts plaatsvinden. Wij hebben geloofd dat wat wij zien ook echt is. Wij hebben geloofd dat wij alleen dingen konden zien die onafhankelijk van ons reeds bestonden. Volgens de kwantumfysica en spiritualiteit is dit het tegendeel van de werkelijkheid. Bewustzijn is de oorsprong en schepper van alles. Wij zijn bewustzijn dat zijn bewuste levenskracht levert aan ons huidige bewustzijn en ons leven creëert.

Bewustzijn is voorbij denken en voelen. Het zijn aspecten ervan, en ons bewuste en aangeboren bewustzijn omsluit zoveel ervan als we toestaan. Bewustzijn zelf is onbeperkt en oneindig. Het is overal en in elk energiepatroon en golf en wezen.

In de empirische, menselijke wereld hebben we grenzen gegeven aan ons bewuste bewustzijn. Deze worden bepaald door tijd, die bestaat vanwege de draaiing van subatomaire golven/deeltjes en alles waarmee zij zijn verbonden. Onze grenzen hebben ons toegang gegeven tot de duistere kant, het leven-vernietigende energetische rijk. Wij hebben onze levenskracht aan deze energieën gegeven door ons ermee af te stemmen en ze voor ons werkelijkheid te laten worden. Wij kunnen dit alles overstijgen, onszelf nog mooiere levens geven en de hele mensheid verheffen.

In ons ware Zelf hebben we geen overtuigingen van welke aard dan ook nodig. Om onszelf op één lijn te brengen, kunnen we een grote gevoeligheid voor onze intuïtie ontwikkelen. Het is onze verbinding met het universele bewustzijn en onze gids naar Zelfrealisatie. Het heeft een positieve polariteit, in afstemming met het niveau van vreugde en mededogen. Dit is het emotionele niveau om in elk moment voor te voelen. Het is altijd voor ons aanwezig in het kwantumveld, als we ervoor kiezen om er bewust van te zijn.

Kenneth Schmitt

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org