De Oorsprong Van Ons Zijn

De Oorsprong Van Ons Zijn

Door: Kenneth Schmitt – 18 Januari 2022

Als we zoeken naar waar ons bewuste leven in het huidige moment bestaat, zullen we ontdekken dat het overal is waar we een gewaarzijn van aanwezig zijn hebben. Het zit in ons hele lichaam en in onze energetische aanwezigheid. Het is in elke cel en subatomaire golf/deeltje. En het is in elke dimensie. Ons bewustzijn is onbeperkt. Het is het bewustzijn van alles wat bestaat en misschien wel meer. Ons bewustzijn is zo groot als onze overtuigingen ons toestaan te gaan, en het is potentieel onbeperkt in afstemming met het universele bewustzijn van de Schepper. We kunnen deze afstemming voelen als vreugde en extase.

Een pad naar het ontwaken tot een hoger rijk van leven, is het zoveel mogelijk voelen van het energetisch niveau van vreugde, mededogen en overvloed, van soeverein en eeuwig zijn. Welke persoonlijke beperkingen of fixaties deze staat van zijn ook buiten onze realisatie ervan houden, ze kunnen opgelost en losgelaten worden, ons bevrijdend om onze heldere aanwezigheid van Zijn te realiseren. Wij hebben een aangeboren energetisch bewustzijn in ons persoonlijk Wezen, dat onze ego-bewuste trillingsfrequentie leest en een resonantiefrequentie vaststelt als onze staat van zijn.

Onze energetische status bestaat uit alles wat elk van onze cellen zich over ons herinnert uit alle vorige levens. Al onze onopgeloste negativiteit kan gerepolariseerd worden in de overgang van angst naar liefde. Er zijn grote uitdagingen in deze overgang, die een sterke intentie tot oplossing van alles wat we over onszelf hebben geloofd, vereisen. Het is allemaal achterstevoren en ondersteboven, zelfs onze taal.

Als we eenmaal bepalen om positief te zijn in de liefdesfrequentie, verandert ons hele leven, en ontdekken we intuïtieve leiding in elk moment. We kunnen de energie van meesterschap in elke situatie kennen en voelen. We kunnen voelen dat we geen gehechtheden hebben, en we kunnen altijd een overvloed hebben in alle aspecten van het leven, als we het niet onbewust of bewust beperken.

Onze weg banen door het emotionele mijnenveld dat we uit ons verleden hebben geërfd is een uitdaging. Het kan levens vergen om alle problemen op te lossen, maar het enige wat we moeten doen is ons intuïtieve weten vinden, ons erop richten en leren onze innerlijke ingevingen te begrijpen. Wij ontvangen onze leiding samen met onze bewuste levensstroom door ons hele Zijn en kunnen ons van alles bewust zijn door onze afstemming op de hoogfrequente trillingen van onze intuïtie.

Kenneth Schmitt

Bron

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org