De Omvang Van Onze Invloed Onderzoeken

De Omvang Van Onze Invloed Onderzoeken

Door: Kenneth Schmitt – 3 Mei 2024

Het creatieve aspect van ons bewustzijn is de manier waarop we onze aandacht en bewustzijn gebruiken. Dit bepaalt onze persoonlijke trillingssignatuur en de aard van de energie die we uitstralen.

In hun poging om de capaciteiten van fotonen en andere subatomaire entiteiten te bepalen, hebben kwantumfysici gezien dat er geen grenzen zijn aan het bewustzijn van de kleinste identificeerbare entiteiten die onze empirische realiteit verschaffen. Ze bestaan in ons bewustzijn omdat we hun energiesignatuur herkennen, die we kennen door locatie en snelheid, op verschillende tijdstippen en in hun essentie. Eeuwenlang dachten we dat het fysieke deeltjes waren. Bij nader onderzoek hebben wetenschappers echter ontdekt dat er geen deeltje bestaat. Het bestaat alleen in onze verbeelding. Het is wat we herkennen en er dus mee omgaan in onze verbeelding. Een subatomaire entiteit heeft geen lichamelijkheid, alleen een niet-gelokaliseerde aanwezigheid van bewustzijn, net als wij. Onze fysieke lichamen bestaan uit de energetische signatuur waarvan we ons realiseren dat die van ons is. Onze realisatie creëert de kwaliteit van onze ervaring. Net als het bewustzijn van onze samenstellende fotonen, hebben we ook een oneindig bewustzijn, alleen beperkt door onze eigen overtuigingen over onszelf.

Het waterexperiment van Dr. Masaru Imoto laat zien hoe we water beïnvloeden om zijn creatieve essentie tot uitdrukking te brengen, door waterdruppels bloot te stellen aan verschillende kwaliteiten van gedachten en emoties terwijl het water bevriest. In bevroren toestand vormde elke druppel een kristallijn patroon. Het water dat werd blootgesteld aan angst en negatieve gedachten vertoonde vervormde vormen; terwijl het water dat werd blootgesteld aan liefde en positieve trillingen zich uitdrukte als prachtige sneeuwvlok-kristallijne patronen. Hieruit kunnen we afleiden dat al het water om ons heen hetzelfde bewustzijn heeft als het water in het experiment van Dr. Imoto. Al het water in en om ons heen drukt een vibrerende aanwezigheid uit die in lijn ligt met die van ons. In die zin zijn wij de scheppers van de kwaliteiten van de energie die ons omhult. We zijn omgeven door water in de atmosfeer om ons heen, en onze lichamen zijn ermee gevuld. De uitdrukking ervan is onze uitdrukking. Met onze aandacht en realisatie creëren we op elk moment de kwaliteiten ervan.

Wanneer we ons realiseren dat we een creatief vermogen hebben met water, is de mate waarin we dit vermogen kunnen gebruiken onze eigen keuze. Als we beperkende overtuigingen over onszelf hebben, kunnen we alleen zo ver gaan. Als we alleen dankbaarheid en schoonheid uitdrukken, drukt onze omringende wateromgeving ook die energie uit. Dit is hoe we ons leven kunnen transformeren en een nieuwe wereld kunnen creëren. We kunnen ook verder gaan in ons begrip. Als we met onze eigen elektromagnetische emissies de uitingen van water beïnvloeden, is het logischerwijs ondersteunend om vergelijkbare effecten toe te staan op al onze samenstellende entiteiten, zodat we kunnen herkennen dat we onze essentie delen met iedereen en alles, overal en altijd. Wij zijn degenen die onze gedachten en gevoelens naar onze omgeving uitstralen en elke kwaliteit creëren die we tot uitdrukking brengen.

Kenneth Schmitt

Nederlandse vertaling: wakkeremensen.org