De Dansende Energiepatronen Van Onze Kosmische Omgeving

De Dansende Energiepatronen Van Onze Kosmische Omgeving

Door: Kenneth Schmitt – 29 Juli 2022

Duizenden jaren geleden stelde Socrates voor dat onze wereld een illusie is, als een toneelstuk dat op een scherm wordt geprojecteerd, waarbij onze herkenning van de personages slechts de schaduwen van de werkelijkheid zijn. Vandaag de dag zouden we onze wereld een hologram of een virtuele realiteitservaring noemen. Het is een soort illusie. Onze ervaringen zijn echt voor ons, maar ze zijn anders dan het empirisch bewustzijn dat wij geloven dat ze zijn.

Uit de kwantummechanica weten we dat alles patronen zijn van elektromagnetische energie die voortdurend in beweging is en op elkaar inwerkt volgens een bewuste richting. De wereld van onze ervaring wordt voortdurend geschapen door het bewustzijn van de mensheid, en onze individuele ervaring vloeit voort uit onze eigen overheersende gedachten en emoties. Wij zijn energiemodulatoren met onze perspectieven en onze creatieve vermogens van mentale en emotionele afstemmingen.

Onze vrije wil stelt ons in staat onze aandacht te richten op elk patroon van energieën dat we kiezen. Wij zijn als TV-stemmers met een oneindig aantal zenders. Als we wakker zijn, besteden we voortdurend onze aandacht aan iets. Elk moment biedt een keuze. Gedeelten van onze ervaringen zijn als een virtual-reality ervaring, omdat we geen invloed kunnen uitoefenen op wat er gebeurt. Het is allemaal voorgeprogrammeerd. Wat belangrijk is in deze ervaringen is het niveau van vibraties en polariteit dat we handhaven of waarmee we reageren. Zij sturen de kwaliteit van onze komende ervaringen tijdens de gedeelten van ons leven die vrij zijn van karmische en aan de geboorte voorafgaande planning.

Wat is er dan echt aan ons huidige leven op Aarde? We kunnen beginnen met ons huidige bewustzijn. Wie is het in ons dat bewust is? Zijn er dingen waar we ons niet bewust van kunnen zijn, als we dat zouden willen? Zo ja, wat beperkt ons bewustzijn? Is onze ontvangst te zwak? De energetische patronen zijn beschikbaar voor ons om aandacht aan te schenken, en de signaalsterkte (de amplitude van de golfpatronen) is universeel. Het is alleen aan ons. We moeten onze intentie zetten met onze verbeelding en gevoelens en dan steeds aandacht schenken aan de eerste indrukken die bij ons opkomen als we naar ons doel reizen.

Wat is er, behalve ons huidige bewustzijn en zijn potentieel, echt aan ons leven? Het is onze dans met de energetica. Omdat wij het vermogen hebben mentaal en emotioneel selectief te zijn, kunnen wij de polariteit en het trillingsniveau van het moment kiezen om ons op af te stemmen, ongeacht de ogenschijnlijke omstandigheden. Om dit te bereiken, kunnen we ons bewustzijn verwijderen van empirische betrokkenheid. Met oefening kunnen we gewoon bewust zijn. Dit stelt ons in staat om de volledige kracht van onze levenskracht te gebruiken in elke energetische interactie, en onze intuïtie zal ons feilloos leiden.

De empirische wereld kan voor ons echt lijken, omdat we geloven dat het zo is, maar onze energetische ervaringen zijn wat echt is. In de essentie van ons bewustzijn zijn wij in staat ons bewust te zijn van alle energetische patronen en die in het spectrum van de menselijke ervaring als empirisch te interpreteren. Op een creatief niveau kunnen wij in wisselwerking treden met de energieën die zich zullen manifesteren als onze ervaringen.

Kenneth Schmitt

Vertaling: wakkeremensen.org