Angst en Beperking Overstijgen

Angst en Beperking Overstijgen

Door: Kenneth Schmitt – 29 Mei 2023

Als we besluiten uit de menselijke trance te breken en ons bewust te worden van de uitgestrektheid van ons bewustzijn, moeten we ons bewust zijn van onze beperkende overtuigingen en die oplossen, terwijl we ons uiteindelijk openstellen voor het realiseren van onze oneindigheid. Dit is het pad dat we kunnen kiezen, wanneer we genoeg ervaring hebben opgedaan met angst en alle negatieve vibraties. Ze zijn allemaal zelf gecreëerd en vereisen onze energetische afstemming.

Met dit bewustzijn kunnen we onbevreesd zijn. We hoeven geen angst in onszelf te creëren. Die bestaat nergens, behalve in ons eigen besef, gebaseerd op ons geloof in negativiteit en persoonlijke ondergang. Het is deductief onmogelijk dat wij geschapen zijn om te sterven. Creatieve energie is alleen levensbevorderend. We hebben onze eigen sterfelijkheid en desintegratie moeten creëren, wat we hebben gedaan door onze beperkende overtuigingen over onszelf. In elk moment creëren we het rijk van de dualiteit, waarvan we beseffen dat we eraan deelnemen.

Binnen ons verworven geloofssysteem hebben we ervaringen van negativiteit gerealiseerd, waarvoor we angst en onze eigen fysieke ondergang hebben gecreëerd. Door onze sterke intentie kunnen we angst en twijfel uit ons bewustzijn bannen door te beseffen dat ze niet bestaan los van onze creatieve intentie, energetische afstemming en de projectie van onze levenskracht via onze aandacht.

Door onze aandacht te verleggen naar de energieën in het hart van ons Wezen, kunnen we de dimensie van negativiteit overstijgen en onze eigen oneindige essentie en creatief vermogen realiseren. Wanneer wij daarvoor kiezen, kunnen wij onze aandacht opnieuw richten op ons hartbewustzijn, dat in alle opzichten alleen maar levensbevorderend is. We kunnen onze eeuwige aanwezigheid van oneindig bewustzijn realiseren, waardoor we ons openen voor de realisatie van wie we werkelijk zijn in grote vreugde en dankbaarheid.

Als we ons besef kunnen openen voor ons grotere Zelf, worden alle beperkingen ongeloofwaardig. We hebben nog steeds de herinnering aan angst, zorgen en twijfel, maar ze bestaan niet in ons. Persoonlijke transformatie vindt plaats als we ons afstemmen op ons hart-bewustzijn en intuïtief weten. We nemen nog steeds deel aan dezelfde levens als mensen, maar in een hogere energetische band voorbij de dualiteit. Alles in en om ons heen transformeert in ervaringen van alles wat we liefhebben. Wanneer wij leven met een verruimd besef, trekken wij de hele mensheid uit hun hypnotische trance van leven met negatieve ervaringen in beperkt bewustzijn.

Kenneth Schmitt

Vertaling: wakkeremensen.org