Zegeningen van de Zon

Zegeningen van de Zon

Door: Judith Kusel – 12 mei 2024

Deze enorme zonnevlammen enz. zijn een enorme zegen omdat ze onze bewustzijnsniveaus uitbreiden op manieren waarvan we de omvang pas over een paar maanden ten volle zullen beseffen.

Met de volledige omvang van de hele piramides en kristallijne energiecentra, ruggengraat van de aarde, etc. volledig geactiveerd, betekent het dat we nu weer volledig zijn aangesloten op de 7e Zon van Verlichting nu de zonneschijven terugkeren en geactiveerd worden.

Meer nog, het brengt enorme veranderingen teweeg, niet alleen in onze bewustzijnsniveaus, maar ook in onze nieuwe kristallijne energielichamen, nu onze hogere hartcentra zich verenigen met onze hogere geest, omdat de balans terugkeert.

Deze energie werkt intens samen met het element water. Voeg vuur toe aan water en je krijgt stoom. Het zal soms aanvoelen alsof je in een sauna en zweethut bent, en dus reinigend, zuiverend op zeer diepe niveaus die we voorheen niet kenden.

Het oude stort nu gewoon in elkaar omdat het geen vorm kan vasthouden.

Wees niet verbaasd als je leven ook totaal onverwachte wendingen neemt en weet dat de best gelegde vlakken gewoon niet meer zullen werken, evenmin als oude structuren.

Het zal soms lijken alsof we in een ruimteschip zitten, een zwart gat binnengaan en geen idee hebben wat er op ons wacht en wacht om zich te openbaren. Maar in dit proces opent het nieuwe zich, terwijl we ons uitbreiden naar hogere kosmische kennis, nieuw leven en levensvormen vinden, hogere manieren om hartgecentreerd te leven en diepere manieren om liefdevol te co-creëren.

Maar hierin ligt de grote zegening: terwijl we ons aanpassen aan een totaal nieuw leven en ook veel hoger dimensionaal, breidt ons creatieve genie zich uit en vinden we nieuwe en zelfs grotere manieren om volledig uit te breiden naar ons hoogste zielspotentieel, leiderschap en de waarheid van wie en wat we zijn, maar nu in harmonie met andere zielen en met grote liefde, die dezelfde uitgebreide visie delen.

Inderdaad, deze zonnevlammen tillen ons op, voorbij het hiernamaals.

In deze tien jaar zal er een transfiguratie plaatsvinden zoals we die nog nooit eerder hebben gekend of vastgelegd!

Rust, in de natuur zijn, enz. zijn zo noodzakelijk nu de kosmische versneller tot het maximum wordt opgedreven.

Judith Kusel

Nederlandse vertaling: wakkeremensen.org