Wij zijn de Zonnekinderen

Wij zijn de Zonnekinderen

Door Judith Kusel – 17 Juli 2019 / Geplaatst 17 Juli 2021

In wezen vergeten wij dat wij kosmische Wezens zijn, die slechts een kort verblijf op de Planeet Aarde hebben.

Wanneer wij terugkeren naar onze kosmische erfenis, en dit opeisen, kunnen wij niet meer krimpen. Wij hebben een verruimde visie en een gevoel van op een toneel te staan, zoals een acteur en slechts een rol voor een tijd op zich te nemen. Dan gooien we de rol overboord en worden we het ware karakter en leven we ons leven in overeenstemming hiermee.

Wanneer we ophouden ons in te krimpen om in de normen van andere mensen te passen, of in enge hokjes, dan worden we vrij om de oneindigheid van het kosmische Zijn diep in ons te verkennen. We hebben andere mensen niet nodig om ons te vertellen wat er in ons zit, omdat we ervan houden om steeds dieper en dieper te graven in de sferen van kosmisch Wezen, zoals die diep in ons besloten liggen.

Onze speelvelden worden groter en groter en zo ook onze visie en reikwijdte.

Dit is in wezen waar de verhoging van het bewustzijn over gaat en de aanneming van het Christus bewustzijn. Het betekent dat we onze trillingsfrequenties zozeer verhogen, dat we ons kunnen afstemmen op de kosmische puls en dat onze hele lichamen, vormen en uitingen gevuld worden met christelijk licht en liefde.

Wij treden toe tot het hemelse gezelschap van engelen, aartsengelen, Elohim, Opgestegen Meesters.

Wij dansen de kosmische dans van leven en liefde, die oneindig is in het scheppen van mogelijkheden, nieuw leven en levensvormen.

Wij leren om vanuit ons hart en met gevoel te creëren, wat in hogere afstemming is met ons zielsdoel en onze roeping, en ook in hogere afstemming met wat wij het meest waarderen en koesteren.

We zoeken gelijkgestemde zielen die op dezelfde golflengte zitten en dezelfde missie hebben als wij. Wij zoeken mensen die ons verheffen, die van ons gezelschap houden en wij van dat van hen, en wij combineren onze vriendschappen in grotere en hogere dienstbaarheid.

Wij wensen grote bakens van Liefde, Kracht en Wijsheid te worden en te zijn en de drievoudige vlam op aarde te verheffen.

Wij eren onze broeders en zusters als zielen, die een vrije wil en keuze hebben, en geven hen de vrijheid om te zijn.

Wij tekenen geen contracten en buigen niet voor kunstmatige wetten om anderen aan ons te binden. In de hogere staten van zijn kunnen wij vanuit ons hart en onze ziel overeenkomen om voor een tijdje samen te gaan met een andere ziel en dan samen te co-creëren. We eren de overeenkomst, niet omdat we gedwongen worden, maar omdat er een diepe en diepe eer is voor de heiligheid van zo’n verbintenis en we proberen deze eer elke ochtend en nacht te vernieuwen, diep van binnen in onszelf. Want we kunnen alleen de heiligheid van het Zijn van een ander eren, als we de heiligheid van het Zijn in onszelf eren – zo binnen, zo buiten.

Wij zijn de Zonnekinderen en geboren uit de sterren. Wij zijn degenen die de funderingen leggen voor de Nieuwe Gouden Eeuw en de Nieuwe Aarde. Zo begrijpen wij dat wij op heilige grond staan en leven. Zo danken wij Moeder Aarde voor haar leven-ondersteunende kracht en zegenen haar met het eren van haar bossen, haar bomen, haar dieren, planten, elementalen, en alles wat leeft op en in en om haar heen.

Wij voeden onszelf van diep binnenuit, want wij weten dat liefde net zo goed liefde is als je eigen woorden spreken, en dus kunnen wij geen liefde van een ander verwachten, als wij niet de fijnere kunst onder de knie hebben om onszelf totaal en volledig lief te hebben, schaduw en licht.

We koesteren liefde, mededogen, vrede en innerlijke tevredenheid, want we weten dat al het geld in de wereld niets van dit alles kan kopen – en er zijn geen snelle oplossingen, noch tabletten, noch kuren die ons iets van dit alles kunnen geven.

We moeten de innerlijke reiniging, opruiming en huishouding elke dag zonder mankeren en dan vullen alle hoekjes en gaatjes, binnen en buiten, boven en onder met onvoorwaardelijke liefde.

Wij houden van het hele leven en daarboven, want wij kunnen niet anders zijn dan liefde.

Wij staan als ware zonen en dochters van God en Godin, en wij eren de Vader en de Moeder die ons geschapen hebben en ons leven gegeven hebben. Zo koesteren wij een diepe verbondenheid, een diepe eerbied en heilige liefde.

Wij houden ons aan de kosmische wetten, want wij hebben geleerd ze te respecteren, wetende dat in de schepping harmonie en volmaaktheid heersen en wij wensen niet het hele leven te onteren, door chaos, vernietiging en pijn te scheppen.

Elke morgen openen wij onze armen wijd en heffen ons gezicht naar de zon, en vragen om gezegend te worden, zodat wij anderen kunnen zegenen. En terwijl de regen van zegeningen over ons uitstort, zeggen we dank u, dank u en nog meer dank u’s en laten we dankbaarheid elke cel in ons lichaam vullen en het met liefde vullen.

We zijn en we worden.

Liefde is wie en wat we zijn!

 

Judith Kusel

 

 

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org