Wees Gewoon Jouw Eigen Prachtige Ziel Zelf

Wees Gewoon Jouw Eigen Prachtige Ziel Zelf

Door: Judith Kusel – 22 juni, 2021

Een authentiek leven leven, is het grootste geschenk dat je jezelf kunt geven.

Om te zijn wie en wat je in waarheid bent – op Zielsniveau!

Om volledig in je eigen licht te staan – en niet in iemands schaduw.

Om je eigen waarheid te leven – en onwankelbaar in die waarheid te staan en het Zwaard der Waarheid te hanteren als dat nodig is.

Om onvoorwaardelijk van jezelf te houden, tot in de diepste schaduw en het hoogste licht, net zoveel als je onvoorwaardelijk van ieder ander houdt.

Ik vertelde gisteren, hoe ik mijn hele leven heb gezocht naar de waarheid, naar de Hoogste Waarheid. De Hoogste Waarheid, zal inderdaad AHA brengen! Momenten van diepe zielsherkenning, en inderdaad momenten van diep Weten! Het brengt altijd meer helderheid en innerlijke vrede en evenwicht. Zulke Waarheden kunnen je nooit worden ontnomen, en inderdaad, zo kan de waarheid van je eigen ziel, ook nooit van je worden ontnomen.

Toen ik zeven jaar oud was, liet mijn lerares (die ook mijn oudtante was) ons voor het eerst kennismaken met de piramiden en inderdaad met de oude versie van de slaven die gedwongen waren ze te bouwen. Ik was stomverbaasd en zei haar inderdaad: “Dat is een leugen! Ze zijn niet door slaven gebouwd, maar inderdaad op een heel andere manier gebouwd!” Mijn lerares was verontwaardigd, en belde inderdaad mijn moeder, die mij een strenge preek gaf over het nooit in twijfel trekken van je leraren.

Toch ben ik nooit opgehouden met vragen stellen, en dat heeft me inderdaad geen windeieren gelegd, want toen ik uiteindelijk als bibliothecaris toegang kreeg tot immens krachtige informatie, verdiepte mijn zoektocht zich. Ik stelde vaak een vraag en dan vielen de boeken van de planken en belandden aan mijn voeten. Ik sloeg het boek willekeurig open en de antwoorden sprongen me tegemoet! Andere bibliothecarissen maakten vaak opmerkingen over hoe ik boeken las waarin niemand anders ooit geïnteresseerd was – en nogmaals, de grootste goudklompen worden zo vaak aan het zicht onttrokken, juist omdat men niet wil dat mensen toegang krijgen tot zulke kennis en waarheden.

Op een bepaald moment werkte ik met de verboden boeken die het Bureau voor Officiële Publicaties van het Apartheidsregime om de een of andere reden verbood. Ik las de boeken altijd, want ik wilde weten waarom ze verboden waren! Zodra de boeken verboden werden, verdwenen ze van de schappen, omdat anderen altijd wilden weten waarom ze verboden waren, of ze werden onmiddellijk bestsellers – vaak op de zwarte markt!

Sinds mijn geboorte heb ik me altijd als een vreemdeling op aarde gevoeld, en jarenlang heb ik me afgevraagd wat er zo drastisch mis was met mij: – totdat ik me uiteindelijk realiseerde dat er niets mis was met mij, maar juist zoveel GOED met mij. Ik begon mijn hele ik te omarmen en authentiek te leven, altijd strevend naar het leven van mijn zielsdoel en roeping met onvoorwaardelijke liefde.

Inderdaad, het grootste geschenk van allemaal is om authentiek JIJ te zijn, en je zielenroeping en doel met grote liefde te leven.

Wanneer je weet wie je bent, kun je niet anders zijn dan de waarheid van wie en wat je in waarheid bent!

Dit betekent niet dat je je schaduwzijde moet ontkennen, of je lichtzijde, maar dat je beseft dat BEIDE je evenzeer dienen, en inderdaad dat ze elkaar in evenwicht houden. Het hoogste innerlijke evenwicht komt, als we inderdaad het evenwichtspunt bereiken en dan EEN worden met de Goddelijkheid in ons, als we EEN WORDEN met de Goddelijke Bron binnenin ons.

Alle wegen leiden naar binnen.

Het Koninkrijk der Hemelen is in jezelf.

En inderdaad, je Ziel weet dit op de diepste niveaus.

Het is een kwestie van nu toe te staan dat wie of wat dan ook je innerlijke licht dimt, en je inderdaad afleidt van je hoogste waarheid en authentiek te leven.

Het grootste geschenk dat je de wereld in kunt brengen, ben JIJ. Authentieke Jij. De ZIEL jij, en leef inderdaad je Ziel waarheid met liefdevolle intentie.

Ik groet de Ziel in jou!

Schijn voort!

Judith Kusel

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org