We worden bevrijd

We worden bevrijd

Door: Judith Kusel – 28 Mei 2023

We worden nu op meerdere niveaus bevrijd, diep onderbewuste programmering, koorden, gehechtheden aan de oude matrix van de 3D.

Dit werd mij een paar dagen geleden grondig getoond.

De kosmische energieën die nu naar binnen stromen en geleid worden door het gezelschap van de hemelen en de Gouden Regenboogvuren razen door onze hoofden en ontmantelen alles wat daar ooit is geprogrammeerd, of erin is gestopt, of zich daar heeft vastgemaakt zonder onze toestemming gedurende alle levens op Aarde.

Ik kreeg een verblindende witgouden Ankh te zien en dit werd energetisch in ons hoofd gestopt en dit alles loste vervolgens op in het puurste Godkracht Licht.

De Ankh werd altijd gebruikt als stemvork, kosmische energiegeleider en op veel andere manieren zijn we dat vergeten.

Dit werkt intens met volledige en hogere activatie van onze pijnappelklier, hypofyse, hypothalmus en de Ka-klier boven ons hoofd, gekoppeld aan onze zielsterren.

Dit gebeurt zodat we nu letterlijk worden afgestemd op de hogere dimensionale frequentiebanden, volledig in waarheid staan van wie en wat we zijn, terwijl de sleutels en codes in ons hogere zielezelf worden geactiveerd.

Het stelt ons in staat om toegang te krijgen tot ons hoogste zielenpotentieel, zonder inmenging van buitenaf door de oude systemen etc. hoe hard sommigen ook proberen om de status quo te behouden.

Natuurlijk hebben zielen vrije wil en keuze. Sommigen kiezen ervoor bewusteloos te blijven.

Er vindt een grote transmutatie plaats die ongekend is.

Moeder Maria houdt de onbevlekte ontvangenis van onze nieuwe Lichtlichaamsvorm in haar hart en ziel voor de hele mensheid.

Een wedergeboorte in Goddelijke Liefde en met Goddelijke Liefde.

IK BEN DAT IK BEN!

Judith Kusel

Bron

Vertaling: wakkeremensen.org