Volledige Activering van alle Piramides op Aarde

Volledige Activering van alle Piramides op Aarde

Door: Judith Kusel – 30 Maart 2024

Nadat de piramidesleutels en codes waren geactiveerd, werd ik opgeroepen om met de teams van de Intergalactic Federatie te werken voor de volledige activering van alle epiramids op Aarde.

Toen werd mijn aandacht op krachtige manieren getrokken naar de Uxmal-piramide van de Magiër in Yutucan, Mexico. Het gonsde van de energie die rechtstreeks verbonden was met Gizeh, maar ook met Arizona, en de westelijke delen van Amerika, plus Mount Shasta, die het op zijn beurt verbindt met Mu, dat nog veel ouder is via de Olmeken en met Afrika en het Leeuwenrijk en het eerste Supercontinent. Noord-Amerika was toen verbonden met Afrika, omdat er toen nog geen Atlantische Oceaan was.

De oorspronkelijke bouwers waren dezelfde megalithische bouwers van het Leeuwenrijk. Het werd echter later verwoest en vervolgens herbouwd.

Deze piramide is enorm belangrijk, want hij verbindt alle andere piramides in Zuid- en Noord-Amerika met elkaar, en zijn tweelingbroer is nog steeds verborgen in Colombia, Zuid-Amerika, zoals mij werd getoond.

Dit heeft tot gevolg dat alle verborgen piramides in de VS worden geactiveerd en de energie zal een rimpeleffect hebben op de gehele kosmische energie die vanaf vandaag, volgende week en daarna vrijkomt. Het verandert alles, aangezien deze piramide verbonden is met Mount Shasta en de megalithische vindplaatsen in Montana, Colorado, Utah, etc. en Canada, aan de westkust.

Merk op dat de Grand Canyon veel hogere waterstanden had en dat er ooit een bloeiende stad van goud stond, waar de Egyptische en nu Aziatische interactie een alledaagse gebeurtenis was, aangezien men toen nog over ruimtevaartuigen beschikte.

Een enorm ontwaken dus!

Mij is verteld dat dit zal toenemen, zelfs als de hele energienetwerken van de piramides volledig worden geactiveerd en dat de eerste in dit gebied zal beginnen en dan Mu, waar nieuwe landmassa ontstaat en zich verbindt met de piramides in de Stille Oceaan, net zoals Gizeh en die in de Stille Oceaan. Afrika en Antarctica activeren de rest.

Dit is een zuivering in de hoogste graad, zoals wanneer er een zeer belangrijke inwijding plaatsvindt, voordat de ziel naar veel hogere graden van bewustzijn kan opstijgen.

Het uur is nu.

Mij werd gevraagd dit te delen, omdat de zielen die er toen bij betrokken waren allemaal zijn teruggekeerd en dit zal hun zielengeheugenbanken activeren.

Judith Kusel

Bron

Nederlandse vertaling: wakkeremensen.org