VERANKER HET

VERANKER HET

Door Judith Kusel 15 Augustus 2021

In deze tijd is het van cruciaal belang dat je de volledige verantwoordelijkheid neemt voor je eigen ziel, je eigen leven en je eigen creatie.

Je vrije wil en keuze is hier overheersend, ongeacht wat iemand je anders wijsmaakt.

Je bent een soevereine ziel.

Je staat in je kracht als een meesterziel, je bent het in waarheid. Omarm je Goddelijkheid.

Niemand kan jou vertellen hoe je jouw leven moet leiden, wat je wel en niet moet doen, noch jou beïnvloeden in welke vorm of op welke manier dan ook, tenzij jij hen dat  toestaat.

Je bent niet verantwoordelijk voor iemand anders, noch voor de manier waarop zij ervoor kiezen hun leven te leiden, of ze nu wakker, bewust of slapend zijn. Zij hebben ook een vrije wil en keuze en zij moeten de verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen keuzes.

Als zij vast willen blijven zitten in de Oude Aarde is dat hun verantwoordelijkheid, niet de jouwe.

Elke ziel is uniek en heeft haar eigen zielenlessen te leren, net als jij. Sta hen dus hun eigen reis toe, hun eigen tempo, hun eigen keuzes, met liefde en zegeningen.

Als je ervoor kiest om te ascenderen, weet dan dat alle grote lessen in zielenmeesterschap liggen in het cruciale vermogen om alleen te wandelen als dat nodig is, en om gefocust te blijven op de hoogste liefdevolle dienst en het leven van je hoogste zielsroeping en waarheid, met grote liefde en toewijding, wat er ook komt.

Je wandelt werkelijk in het gezelschap van de hemelen, als een Kosmische Ziel, de Universele Ziel, die je in waarheid bent, niet aards gebonden, omdat je werkelijk alles in je omarmt, zelfs wanneer je nog op aarde wandelt, en toch de Nieuwe Gouden Eeuw in de Nieuwe Aarde mede-schept.

Jullie verankeren het.

Jullie zijn alles, en iedereen en Al-Dat-Is!

Gedurende deze immense tijd van overgang zullen jullie je in dit opzicht uitgedaagd voelen, maar tegelijkertijd worden jullie altijd gesteund en er altijd doorheen gedragen, bij elke stap die jullie in het onbekende zetten.

We stappen nu volledig uit het bekende, in het onbekende.

Maar daar ligt de onmetelijkheid van het feit dat we inderdaad de oude mensheid, alles wat daarvoor was en de oude Aarde zijn ontgroeid en nu herboren zijn in het totaal nieuwe, en vooralsnog onontdekte, onbekende, met een gevoel van avontuur, nieuwsgierigheid, ontzag en verwondering, geïnspireerd vanuit diep van binnen, en vervuld van de volheid van de Goddelijkheid die in jullie verblijft.

En de oneindige Kracht van Liefde.

 

 

Judith Kusel

 

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org