Stijg Op en Gebruik je Ruimtepak

Stijg Op en Gebruik je Ruimtepak

door: Judith Kusel –  25 Juni 2021

Ik ben verbaasd over hoe enorm alles nu aan het veranderen is op alle trillingsniveaus, en we moeten inderdaad volledig bewust en aanwezig zijn in elk moment, en ons hart, en ons eigen intuïtieve weten, toestaan ons te leiden.

De afgelopen weken heb ik intens met de Witte Vlam gewerkt, en inderdaad, mijn volgende webinar, over het heilige huwelijk, van het Goddelijke Mannelijke en het Goddelijke Vrouwelijke binnenin, maakt deel uit van de grotere leringen, die nu naar boven komen, terwijl ik informatie aan het downloaden ben.

We kunnen de immense verschuivingen naar de Nieuwe Aarde en Hogere Dimensie Staat niet navigeren, als we niet verbonden zijn met onze zielen, en de hoogste waarheden binnenin, en meer dan dit, de Kracht van Liefde. Want onvoorwaardelijke liefde voor onszelf en anderen is de vitale sleutel, die alle poorten van de Nieuwe Aarde en inderdaad de hoogste staat van Christus Bewustzijn ontsluit.

Inderdaad, wanneer men openstaat voor het ontvangen van Goddelijke Begeleiding en het Goddelijke Innerlijk integreert, kan men niet anders doen of zijn dan de hoogste waarheid van zijn ziel. Je leeft dit met elk levend, ademend moment, en inderdaad WORD je dit.

De grootste van alle veranderingen komen in de komende paar maanden en zullen zich volgend jaar steeds meer uitbreiden en deze zullen inderdaad kosmische Tsunami’s van Veranderingen zijn, want we worden letterlijk opgetild door stromen van Kosmische Veranderingen en Upgrades en Transfiguraties, zoals nog nooit eerder zijn gebeurd, nog nooit! Ik noem met opzet water, omdat onze lichamen gevuld zijn met water en er rondom de aarde water is in de ruimte. De Levende Wateren van het Leven zijn werkelijk bewust en hebben ook bewustzijn opgenomen. Dit is wat nu in de hoogste graden aan het ontwaken is, binnenin zelfs onze cellen en op alle atomaire en subatomaire en moleculaire niveaus.

Als je naar de buitenwereld luistert, die zeker meer en meer chaotisch gaat worden en zelfs soms ongastvrij zal lijken, zul je niet in staat zijn om door de veranderingen te navigeren. Je moet dieper naar binnen gaan en je innerlijke weten en leiding volgen tot in het ZIJN terwijl je je zielswaarheid leeft met integriteit, je eigen Goddelijkheid opeisend ALS EEN met het Goddelijke.

Wanneer je dit doet, kun je werkelijk DE EENheid zien en voelen. Er zijn in waarheid geen divisies. Jullie kunnen niet langer dualiteit leven, want voor jullie bestaat het immers niet – want eenheid wordt eerst innerlijk gevonden voordat het zich buiten jezelf kan manifesteren!

Stijg op en gebruik je ruimtepak.

We betreden nu de Superruimte en inderdaad moet de Superziel nu ontwaken om jullie ruimteschip te navigeren, door deze tijd heen.

Je Ruimteschip is het fysieke en spirituele vaartuig dat je ziel heeft aangenomen voor deze reis. Het oude ruimtepak, van het oude leven is overbodig – het zou je niet eens van de grond kunnen krijgen.

Jullie moeten je nu kleden in je nieuwe licht-lichaam ruimtepak, en daadwerkelijk in het Nieuwe Aarde Moederschip stappen, om te stijgen naar de 7e dimensionale staat en zelfs hoger met de Nieuwe Aarde.

 

Judith Kusel

 

 

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org