Schakelen in de Hoogste Versnelling

Schakelen in de Hoogste Versnelling

Door: Judith Kusel – 25 november 2021

De Nieuwe Aarde is nu werkelijk in de hoogste versnelling aan het schakelen, nu de dimensionale frequentiebanden zich snel naar de 7e aan het verplaatsen zijn, terwijl de 9e zich ook laat voelen.

Dit betekent letterlijk dat alles nu wordt opgetild naar een veel hogere trillingsfrequentie staat, terwijl de Nieuwe Aarde haar aanwezigheid laat voelen in alles en op elke manier.

We moeten nu echt het verleden loslaten en alles wat er ooit is geweest.

Het leven is totaal nieuw. Herboren.

Als het verleden nu naar boven komt, om wat voor reden dan ook, laat ik het gewoon bewust los. Het is voor altijd weg. Het heeft geen macht meer.

In het hier en nu creëer ik het nieuwe en sta ik toe dat het onbekende, het onbegrensde, het onontdekte zich aan mij openbaart.

Ik hou hiervan. Want het schijnbaar vormloze, heeft vorm. Het schijnbaar onbekende – het navigeert. Het schijnbaar onbekende – is bekend op Universele niveaus. Het onzichtbare is zichtbaar voor hen die zich erop kunnen afstemmen.

In staat zijn om dit te ervaren is waarlijk een Goddelijk Geschenk.

In staat te zijn het Nieuwe Tijdperk mede te scheppen, en daadwerkelijk te verankeren in de Nieuwe Mensheid, is een voorrecht.

Om te evolueren, om te groeien, om uit te breiden voorbij expansie, is waarlijk in de Eenheid en Universeel te stappen en werkelijk in het volledige Kosmische Burgerschap!

De Verschuiving kan alleen komen door het Open hart en ook door de volledige aanwezigheid van de verruimde Ziel.

De Ziel kan ad infinitum uitbreiden.

De Ziel is niet gebonden door wie of wat dan ook.

De Ziel is eeuwig vrij.

Wat een magische ontvouwing is dit: een nieuw begin in elke zin en vorm!”

Wat een vreugde!

Wat een juweeltjes!

Wonderen gebeuren!

 

Door:Judith Kusel

 

 

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org