Ontzag, Verwondering, Liefde En Vreugde

Ontzag, Verwondering, Liefde En Vreugde

Door: Judith Kusel – 19 augustus 2023

 

Ontzag, Verwondering, Liefde En Vreugde!

Er wordt ons nu gevraagd, terwijl ons hogere hartcentrum zich opent en deze krachtige kosmische energieën ons verankeren in de 5e tot 7e dimensionale staten, op manieren waarvan we ons niet eens bewust zijn, om onze voogdij over de aarde te herinneren, die aan ons werd gegeven in het allereerste begin, toen de aarde voor het eerst werd geschapen.

Terwijl de Oude Aarde nu aan het uiteenvallen is en we bevrijd worden van de slavernij van die vijandige elementen die de aarde duizenden aardse jaren geleden hebben gekaapt, wordt ons gevraagd om ons deze voogdij te herinneren, die we al in het hier en nu moeten beoefenen, zelfs terwijl we transfigureren naar de Nieuwe Aarde.

Er wordt ons gevraagd om de wateren, de Lucht, de Vuren, de Aarde te zegenen, en om nu echt te zorgen voor wat er al in haar en op haar aanwezig is op dit moment. Het betekent dat we werkelijk het Goddelijke zien in alle en elke afzonderlijke schepping en schepsel die op aarde aanwezig is, en in haar, en alle elementalen en de minerale en andere rijken. Het betekent het eren van het fysieke lichaam van de goddelijke schepping waarop we leven en zonder wie we niet zouden bestaan.

Dit doe ik nu elke ochtend. Ik zegen niet alleen de elementen, maar alle levende wezens op Aarde, elke boom, elke plant, elke rots, elke vogel, elk dier, elk insect, alles wat ik kan bedenken en zelfs daarbuiten. Je kunt niets of niemand zegenen zonder zelf gezegend te zijn!

Meer nog, om het hartcentrum met zoveel liefde te openen, en het letterlijk uit te breiden als een enorme bal van verblindend wit licht, en om je alle hartcentra van alle wezens voor te stellen, en dan eenvoudigweg liefde te stralen door ballen van licht te projecteren, licht in hun hartcentra. Dit is het meest liefdevolle, hoogste hart-liefde-ziel werk dat we kunnen doen. Het zijn jouw zaken niet wat er gebeurt als je die bal loslaat. Dat is Goddelijke zaken. Je doet slechts een daad van liefde, met de pure intentie om onvoorwaardelijke liefde te sturen. Liefde zonder gehechtheden, zonder verwachtingen of manipulatie. Gewoon pure onvoorwaardelijke liefde, van jullie uitgebreide hartcentra in die van hen.

Ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk dit is!

Aardse omwentelingen zullen komen, in alle vormen en uitingen, en dus hoe meer liefde we geven aan alle levende wezens op aarde en aan Moeder Aarde, hoe meer we opstijgen naar de waarheid van wie en wat we in waarheid zijn!

In het begin, toen de buitenste aardkorst van deze planeet werd gevormd, brachten de Intergalactische Vloot en wetenschappers leven en levensvormen uit het hele universum om zich hier te vestigen. Deze wezens boden allemaal vrijwillig aan om deel te nemen aan de schepping van het eerste Eden, Elysium. Ze kwamen hier met pure liefde, net als wij (en veel van de oude zielen zijn dezelfde zielen die ze hier brachten en zich vervolgens op aarde vestigden). Deze omvatten de Pleiadiërs, Orion, Sirius, de Beer Constellatie, Lyra, Andromeda, Arcturus, inderdaad waren er oorspronkelijk twaalf Meester Galaxies bij betrokken, inclusief de Melkweg.

We zijn in werkelijkheid allemaal kinderen van de sterren en het is tijd om die Tuin Eden op de Nieuwe Aarde te recreëren. Maar op dit moment doen we dat al en moeten we de volledige verantwoordelijkheid nemen voor wat we co-creëren!

Wanneer het hart volledig open is en diep verbonden met de ziel, kan er alleen liefde en liefdevolle intentie zijn, en deze liefde breidt zich uit naar de hele schepping. We kunnen niemand of iets pijn doen of schade berokkenen, want we weten inderdaad dat we alleen onszelf pijn doen en schaden.

Laten we ons nu verenigen, en in stille momenten gewoon liefde sturen naar al die delen van de aarde, die door enorme aardse veranderingen gaan, en dit omvat alle betrokken elementen en levende wezens.

Alles is een.

Wij ZIJN Moeder Aarde, net zoals wij de Christus, de Boeddha, het Atma en het Eeuwige Zelf zijn.

Want het Goddelijke is in ons, en in Al Dat Is!

Het is tijd om ons goddelijke geboorterecht op te eisen en ernaar te leven!

Judith Kusel

Vertaling: wakkeremensen.org