Ongelooflijk krachtige verschuivingen

Ongelooflijk krachtige verschuivingen

Door: Judith Kusel – 13 Juni 2021

Immense krachtige verschuivingen hebben plaatsgevonden in de laatste 48 uur.

Inderdaad, we zijn nu teruggebracht naar onze oorspronkelijke Zielscontracten, Zielsdoel en Roeping in de hoogste graden.

Voordat we in dit leven incarneerden, hebben we allemaal onze hoogste gidsen ontmoet, de Goddelijke Raadgevers voor Zielen, toen we ons voorbereidden op deze incarnatie.  Wat heel duidelijk naar voren komt in mijn Zielenlezingen sinds 5 juli 2020, toen de Oude Aarde ophield te bestaan en de Nieuwe Aarde werd geboren, is dat alle zielen wisten dat dit zou gebeuren VOORDAT zij incarneerden!  Dus iedere ziel wist heel goed dat het Grote Ontwaken zou plaatsvinden en inderdaad dat zij tot in hun kern wakker geschud zouden worden.

Nu, sinds vorig jaar heeft er inderdaad een groot ontwaken plaatsgevonden, en de tweede en derde golf van ontwaken zijn de komende maanden op ons afgekomen en zullen toenemen.

De verschuivingen die tijdens het Weekend hebben plaatsgevonden, brengen ons terug naar onze eigen ziel en onze zielscontracten, doel en roeping!

Tijdens mijn laatste webinar over de Witte Vlam zei ik het volgende: “De Terugkeer van de Witte Vlam is mijn zoektocht geweest sinds mijn eigen ontwaken in 2004 en dan serieus, sinds 2009, toen ik werd geroepen om de Kristallen Piramide Tempels te reactiveren en in contact werd gebracht met de Kristallen Piramide Tempel van de Witte Vlam, de Kristallijnen Piramide Rasters, en begon met het zuiveren van de Ruggengraat van de Aarde zoals allen met elkaar verbonden zijn. Dit culmineerde inderdaad in de transmissie van de ware Geschiedenis van de planeet Aarde, van Elysium, de Hemelse Oorlogen en het Leeuwenrijk.  De reis ging voor mij verder naar Avalon, de derde beschaving, Mu en Lemurië en de laatste, Atlantis.

Door deze jaren heen moest ik zelf intense zuiveringen en inwijdingen doorstaan, en ontegenzeggelijk werd mijn leven een zoektocht naar de Terugkeer van de Witte Vlam.  Ik heb altijd begrepen dat deze in handen was van het Goddelijke Vrouwelijke en dat deze informatie op de een of andere manier verloren was gegaan, of ernstig onderdrukt.”  (Details in mijn boek: “Waarom ik in Afrika geboren ben: de niet opgetekende geschiedenis van Elysium en het Leeuwenrijk”)

Er is veel meer aan de hand, zoals ik aanstipte tijdens mijn webinar, en inderdaad zal de Witte Vlam haar aanwezigheid op immens krachtige manieren laten voelen!  De Goddelijke Moeder Vlam wordt teruggebracht en krachtig ook!  Het is de Vlam van Zuiverheid, Integriteit, Waarheid, Christus Bewustzijn, de Piramide Energie, de Heilige Geometrieën, de Zonneschijven, de Heilige Klanken/Tonen, Vreugde, Helderheid en de Kracht van Onvoorwaardelijke Liefde en de 7e Zon van Verlichting.

Inderdaad, vanmorgen werd ik teruggebracht naar deze Zoektocht, en inderdaad naar de incarnaties van mijn eigen ziel door vele levens heen en dus nu in een veel hogere en grotere mate geroepen te zijn.

Mij werd getoond dat dit waar is voor ALLE zielen op aarde: – je wordt letterlijk naar de kernwaarheid van je eigen ziel gebracht, waarom je bent geïncarneerd, en nog belangrijker, dat je inderdaad alles en het oude voor altijd achter je wilde laten, en jezelf toe te staan in je hoogste zielswaarheid en integriteit te staan, en met een hernieuwd gevoel van Roeping en Doel en je nu werkelijk in veel grotere mate te laten uitrekken om dit te BEREIKEN – in een veel hogere dimensionale vorm.

Er is geen weg terug, en er is ook geen inkrimping toegestaan.

Het is inderdaad tijd om onze zielsverbintenissen te vernieuwen en ze te eren en dan vanuit het diepst van ons hart en onze ziel waarlijk en liefdevol te dienen, terwijl we ons deze fase van transfiguratie en verrijzenis naar de Nieuwe Aarde eigen maken!

Als je je opnieuw verbindt, zul je inderdaad merken dat de Gouden Poorten voor je opengaan op manieren die je je nu nog niet eens kunt voorstellen.

Judith Kusel

Bron

Vertaling: Martien