Niet Terugglijden

Niet Terugglijden

Door: Judith Kusel – 15 Oktober 2021

Nu we de Nieuwe Gouden Eeuw aan het co-creëren zijn op de Nieuwe Aarde en de hogere 5e tot 7e dimensionale staat, moeten we onszelf behoeden om niet terug te glijden naar de 3e.

Hier is wat je kunt doen: Zodra je voelt dat je weer naar binnen getrokken wordt, ga dan onmiddellijk terug naar je hogere hart en ziel, en centreer jezelf.

Ga terug naar de waarheid van wie en wat je in werkelijkheid bent. Terug in balans en evenwicht.

Wat er ook naar boven komt, werk er onmiddellijk aan, en laat het los. Transformeer het in liefdevolle genade, vergeving en laat het los. Laat het desintegreren met de rest van het oude 3D. En doe dat met liefde en mededogen.

Je hebt nu het hogere perspectief verkregen van het hogere Meesterschap van het Ware Hogere Zielzelf, de eeuwige en oneindige jij.

Wanneer je in deze hogere staat bent, zul je er niet meer in getrokken worden, noch meer beïnvloed worden, want de lagere vibratie, kan niet opereren in de hogere trillingsfrequentie velden.

Het lagere desintegreert.

Naarmate je meer en meer leert om in je ziel meesterschap te staan, met onvoorwaardelijke liefde, stevig gecentreerd en geworteld in de waarheid van wie en wat je bent, het Goddelijke in je omarmend, hoe vrijer je wordt.

En meer zul je innerlijke vrede, vreugde en liefde vinden, terwijl je diep geïnspireerd bent om de Nieuwe Gouden Eeuw, harmonie en eenheid te creëren met grote liefde.

Judith Kusel

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org