Leer gewoon te zijn

Leer gewoon te zijn

Door: Judith Kusel – 11 juni 2021

We zijn in een moment van diepe adempauze van de intensiteit van de Kosmische Energie die binnenstroomt, nu we moeten assimileren wat de afgelopen weken in zulke krachtige golven op ons af is gekomen.  We krijgen inderdaad tijd om op adem te komen voordat de volgende enorme golven op ons afkomen.

Dit is een tijd om jezelf eenvoudigweg toe te staan heel diep adem te halen en om werkelijk gewoon te leren zijn.

Onlangs keek ik naar een zwerm vogels, en ze hadden het gewoon naar hun zin, ze vlogen op en neer en vlogen in cirkels, en inderdaad, ze hadden het naar hun zin!  Ik had ze graag willen vergezellen in hun dartelende dans – vrolijk, gracieus en mooi!

Vogels zijn boodschappers en als we openstaan voor hun boodschappen, vinden we momenten van inspiratie, verder dan we ooit hadden verwacht.  Zelfs de liedjes die de vogels zingen, hebben verborgen boodschappen, die alleen degenen die erop afgestemd zijn, zullen interpreteren en inderdaad begrijpen.

We vergeten zo vaak om gewoon te dansen, voor het plezier van het dansen, om onszelf toe te staan vreugde te vinden in kleine dingen, en inderdaad om de prachtige schoonheid van Moeder Aarde overal om ons heen te zien en te voelen.

Om tijd te vinden om naar mooie en opbeurende muziek te luisteren, om te gaan doen wat je altijd al hebt willen doen en wat al een tijdje op je verlanglijstje staat.

Wat het ook is dat je ziel beroert – ga het gewoon doen, wees het en word het.

Meer dan dit, zoek de heilige heiligdommen in het binnenste van je ziel, waar je EEN kunt worden met het Goddelijke.  Voor mij zijn deze momenten heilig en vervuld van ontzag en verwondering, als ik Alomtegenwoordigheid ervaar, die inderdaad woorden te boven gaat.

Inderdaad, neem gewoon de tijd om te ademen, om op te lichten, om lief te hebben, om zaadjes van inspiratie, liefde en vreugde te zaaien, waar je ook gaat en het uit te stralen.

 

Judith Kusel

http://www.judithkusel.com

 

Vertaling: Martien