Jullie Aardse Lichaamspak

Jullie Aardse Lichaamspak

Door: Judith Kusel – 26 Mei 2022

Alles wordt intenser omdat de hogere dimensionale en bewustzijnsstaten worden opgedreven en dus gaan we door een enorm morfoseproces.

Let op, als de rups, wetende dat hij op het punt staat uit de cocon te breken, om een vlinder te worden, in de angst- of weerstandsmodi trapt, zal hij simpelweg verdorren en sterven, en zichzelf nooit toestaan om door het meest verbazingwekkende transfiguratieproces tot een vlinder veranderen te gaan.

Hetzelfde geldt voor ons.

Wij worden vloeibaar gemaakt, en wij worden hervormd, opnieuw uitgevonden, herschikt, en zo lossen wij op in de Nieuwe Lichtlichaamsvorm.

Dit proces is al vele duizenden jaren bekend binnen de grote religieuze houders van informatie. Men heeft zelfs gezien dat Boeddhistische monniken, wanneer zij een bepaalde staat van verlichting bereiken (dus letterlijk van binnenuit verlicht of verlicht worden omdat hun Lichtlichaamsvorm stevig verankerd is), eenvoudig ascenderen en alleen haar en vinger- en teennagels achterlaten.

In andere religies wordt er vaak naar verwezen als het aantrekken van de klederen van Glorie en het dragen van de Kroon van Glorie.

Daarom zijn heiligen geschilderd met halo’s rond hun hoofd, en zelfs met regenbooglicht dat in en om hen heen straalt.

De zielen die wensen te ascenderen naar de Nieuwe Aarde en dus naar de 5e en 7e dimensionale staten, gaan door dit proces, ieder, afhankelijk van de bereidheid van zijn of haar ziel om dit te doen, en de bereidheid van het Lichtlichaam, of het nu gevormd is of in het proces van vorming.

Mij werd verteld dat dit een zeer persoonlijk proces is. Geen ziel is gelijk.

Want het fysieke lichaam, het oude 3D lichaam, moet zijn dichtheid verliezen, zijn zeer lage vibratie. De Nieuwe Lichtlichaam vorm is veel lichter, en is dus niet zo dicht.

Toen ik laatst naar Mary Rodwell luisterde in haar interview met Todd Medina, beschreef een van de kinderen met wie zij gewerkt had, het zo mooi. In zijn ware zielenstaat werkt hij aan de Intergalactische Schepen. Wanneer hij dan terug moet in deze fysieke vorm, bij het ontwaken, trekt hij gewoon zijn  lichaamspak uit, op het ruimteschip, en gaat dan in zijn  lichaamspak op de planeet aarde! Ja, dat is hoe het werkt.

De fysieke vorm is slechts een vat, een lichaamspak.

En dat lichaamspak wordt nu getransformeerd, zodat onze zielen een gloednieuw lichaamspak kunnen aannemen, dat we kunnen gebruiken in de 5e en 7e dimensionale staat, die van de Nieuwe Aarde!

Verwacht dus meer lichaamsveranderingen, meer intense en immense upgrades nu de Zonnevlammen en de intensiteit van de Schumann-frequenties het werk aan onze fysieke vormen op ontelbare manieren versterken!

Judith Kusel

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org