Judith Kusel: Vrije Wil en Keuze

Judith Kusel: Vrije Wil en Keuze

18 Oktober 2021

Bij Goddelijk Decreet hebben alle zielen op de planeet Aarde vrije wil en keuze.

Jullie ziel is soeverein en zelfs jullie eigen Geascendeerde Meesters, en de Engelenrijken, etc. mogen zich niet bemoeien met jullie eigen vrije wil en keuze. Zij kunnen je de weg wijzen, zij kunnen je leiden als je daarom vraagt, en zij mogen je alleen helpen, als je om hulp VRAAGT, en dan alleen als dit je hoogste zielsgroei en goed dient.

Lees dat nog eens en nog eens, tot het goed tot je doordringt.

Als iets niet goed voelt, als je alarmbellen afgaan, als je inderdaad weet dat iets niet voor je hoogste zielenheil zal zijn, en je fysieke welzijn inbegrepen, ga er dan niet heen.

Als je er toch mee instemt om iets te doen tegen je eigen wil, uit angst, of als je gedwongen of gepest wordt om iets te doen, dan zal iets diep in je zich gaan verzetten en dit gaan afwijzen, en er zal inderdaad aangeboren woede, wrok en bitterheid ontstaan. Dit alles bouwt zich op tot het op een dag overkookt, in welke vorm of op welke manier dan ook, als het niet je eigenlijke levensbloed wegzuigt.

Inderdaad, dit is hoe negatief karma werd/wordt gecreëerd, en waarlijk, tegenwoordig is alles onmiddellijk.

Hoe meer je afgestemd bent op de Goddelijke Wil, en inderdaad, jouw wil en de Goddelijke Wil worden één en dezelfde, zul je eenvoudigweg jouw leven op een veel hogere manier leven, en zul je dus beginnen te werken vanuit een veel hogere frequentieband, en binnen de Kracht van Liefde en meer dan dit, in de volheid van jouw Zielmeesterschap. Je zult gecentreerd en stil zijn en je waarheid leven, en je zult je niet van de wijs laten brengen.

Interessant is dat wanneer je eenmaal in je waarheid begint te staan, er steun komt in onverwachte vormen, en er inderdaad deuren opengaan en synchroniciteit intreedt, die je nooit had kunnen voorzien, en die zich nu beginnen te manifesteren, omdat je door het bereiken van het Zielmeesterschap nu in een veel hogere octaaf van Zielsbekrachtiging bent gestapt.

Je bent een Soevereine Ziel en niets en niemand kan je dwingen iets te doen of te zijn wat je in werkelijkheid niet bent. Jij hebt de leiding over jouw eigen ziel, jouw eigen leven, jouw eigen belichaming, en inderdaad jouw eigen welzijn. Niemand anders. Het maakt niet uit hoe goed bedoeld. Het maakt niet uit wie ze zijn. Jouw ziel kan inderdaad nooit gebonden zijn in welke vorm of op welke manier dan ook. Ze is eeuwig en oneindig en vrij.

“Ik ben stevig geworteld in mijn hoogste zielenmeesterschap.
IK BEN EEN MEESTER. IK BEN IK BEN IK BEN”

Judith Kusel

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org