Intens Ontwaken Nu

Intens Ontwaken Nu

Door: Judith Kusel 10 januari 2022

Ik word me gewaar van snelle verschuivingen en veranderingen nu we naar steeds hogere dimensionale frequentiebanden gaan.

De laatste twee weken kwamen surrealistisch op me over, alsof ik vanuit de verte naar de Oude Aarde keek. In mijn lichaam zijn, en toch niet.

Er is een intens ontwaken in de zielen nu, dat de diepste ziel geheugenbanken triggert, niet alleen van het leven op deze planeet, maar kosmisch.

Zovelen voelden een diepe onwaardigheid om vanuit hun hart en ziel te dienen en hun zielsdoel te leven, om in de waarheid te staan van wie zij in waarheid zijn. Dat is nu aan het veranderen.

Sinds oktober is mij verteld dat ik nu voor veel grotere dingen wordt geroepen dan ooit tevoren. Ik begrijp dit nu in de context dat het leven drastisch zal en aan het veranderen is, en dat er een kosmische roep is voor nieuw, door de ziel geïnspireerd, compassievol en liefdevol leiderschap op alle gebieden van het leven op de planeet aarde, terwijl het oude plaats maakt voor het nieuwe.

Wij, als oude zielen, hebben alle kennis, de wijsheid, de ervaring, om nu in die leiderschapsrollen te stappen, die de oude orde nu aan het verlaten is, en om de Nieuwe Gouden Eeuw van Liefde en Eenheid mede te creëren.

Wijs, liefdevol en mededogend leiderschap zal oplossingen vinden, als alles met wijsheid en inzicht wordt aangepakt en dat het grotere goed dient.

Ons werk zal worden uitgebreid en versterkt door de nieuwe zielen die sinds 1994 zijn geboren en die de nieuwe technologie verankeren, die al het leven op aarde in balans en harmonie zal brengen, omdat fossiele brandstof zal worden vervangen door Aarde energie binnen tellurgische energievelden.

Levendige gezondheid en vitaliteit zullen de norm zijn en een lang leven, zonder veroudering.

Oorlogen zullen ophouden als er vrede heerst en we elkaar de vrijheid geven om te zijn.

Weet dat alles op topsnelheid aan het verschuiven is.

Inderdaad werkelijk een wonderbaarlijke tijd.

 

Judith Kusel

 

 

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org