Hogere dimensionale staat

Hogere dimensionale staat

Gechanneld door: Judith Kusel – 11 April 2021

“Ik werd opnieuw bewust gemaakt van hoe de Basis, het Heiligbeen, de Navel en de Zonnevlecht chakra’s van het merendeel van de mensheid onder zware druk en stress staan van die zielen die aan het ontwaken zijn en diegenen die niet ontwaakt zijn en zelfs diegenen die hun trillingsfrequentieband hebben verhoogd.

Het meeste hiervan heeft te maken met angst, onzekerheid, en dus de grotere overlevingsmodus programmering van de mensheid die vele levens heeft meegedragen en dus deel uitmaakt van de collectieve programmering van de mensheid en inderdaad ook door de voorouderlijke lijnen heen.

Het helpt niet als Lichtwerkers hun bovenste chakra’s open hebben, maar de onderste chakra’s nog steeds erg verstopt zijn, of zij staan toe dat ze verstopt raken, door de collectieve angst van de massa’s met betrekking tot het virus te absorberen.

De waarheid is dat hoe hoger je eigen trillingsfrequentie is, hoe hoger je je beweegt in het Zielemeesterschap en in de hogere dimensionale staat, hoe minder iets je kan beïnvloeden. Sterker nog, hoe hoger je gaat, hoe meer je aangeboren immuunsysteem zal aanslaan en inderdaad, dit is waar je echt moet leren om AL je lichamen te voeden, en niet alleen de fysieke vorm.

Aangeboren met de angst komt de angst voor de dood. Ik ben in één fase van mijn leven inderdaad vijf keer bijna gestorven, door een virusinfectie en longontsteking. Op alle momenten voelde ik geen angst voor de dood, sterker nog, ik vond mezelf omringd door Wezens van Licht en inderdaad in vrede. Ik heb nu mijn angst voor de dood volledig verloren, want ik weet dat wanneer ik sterf, ik slechts dit fysieke vat zal afwerpen en mijn ware zielenleven in mijn thuis galaxies zal hervatten en herenigd zal worden met mijn zielenfamilie en galactische familie -in feite de Universele Wezens. De ziel is eeuwig.

“In de derde dimensie gloeide de basis chakra diep rood. De kleur vertegenwoordigde de OVERLEVINGS – emoties die hier op Aarde werden ervaren, en vele zielen raakten verloren in hun lessen. Als gevolg hiervan begonnen veel mensen te kijken naar vaak gebrekkige leiders en leraren om hen een veilig gevoel te geven. Dit is nu snel aan het veranderen nu het platina licht van GELOOF, VERTROUWEN, GELUK en HARMONIE in onze basischakra’s stroomt en gelukkige omstandigheden aantrekt. Inderdaad, het basischakra helpt door herinneringen of ingevingen van vorige incarnaties aan te bieden die ons in hoger licht tonen. Herinneringen die niet dienen worden achtergelaten.

“Het vijfde-dimensionale Sacraal chakra heeft een aantal uitdagende lessen gegeven aan hen die op het ascensiepad zijn. Deze chakra houdt zich bezig met onze seksualiteit en de omgang met anderen. Familierelaties worden meestal gevormd vanuit deze chakra, afhankelijk van de karmische blauwdruk die onze ziel meebrengt in de incarnatie. Omdat de vijfde-dimensionale chakrakolom zich heeft verankerd in individuen met een hoge frequentie, heeft het de opruiming die nodig is in de sacrale gebieden, sterk doen oplichten. Wanneer dit gebeurt, worden zielen geconfronteerd met relatie-uitdagingen die grote wijsheid, onderscheidingsvermogen en waarheid in INTUITIE vereisen. Wanneer je eindelijk slaagt voor deze laatste tests, stap je in een glorieuze vijfde-dimensionale vibratie.

“Spiritueel Meesterschap vereist volledige controle over elke situatie die zich aandient. De hogere krachten hebben vele scenario’s ontworpen om zoekers te testen en hun niveau van onderscheidingsvermogen te verhogen. Tijdens de overgang naar een hogere frequentie, kan het heel moeilijk zijn om onderscheid te maken tussen de energieën van het hart en het sacrale. Wanneer je een relatie aantrekt via de derde-dimensionale sacrale chakra, impliceert dit gewoonlijk alleen een fysieke verbinding. De vijfde zoekt TRANSCENDENTE LIEFDE. Echter, een diepere ZUID-verbinding wordt gevonden in het HART.

“Iedere ziel die de lessen van het sacraal chakra beheerst, draagt bij aan de golf van verandering die de planeet Aarde doet oplichten. Dit stelt de zielen in staat om een gemakkelijkere doorgang te hebben door hun testen en inwijdingen.” (Diana Cooper en Tim Whild “The Archangel Guide to Enlightenment and Mastery”)

We kunnen niet ascenderen als we nog ergens restanten van angst op de loer hebben liggen, en meer dan dit is dat we niet bereid zijn om onze diepste angsten, onze diepste onzekerheden, en meer dan dit, de diepste valse programmeringen en geloofssystemen in welke vorm en op welke manier dan ook te confronteren. De grootste zielsbeproevingen en inwijdingen zullen je uitdagen om inderdaad dieper en dieper te gaan in alle aspecten van wat er ook maar ergens op de loer ligt, dit zul je moeten loslaten, doorwerken en meer dan dit, vergeven in jezelf en anderen.

In werkelijkheid doet het er niet toe wat het collectief van de mensheid van plan is – wat er het meest toe doet is wat JIJ van plan bent en hoe jij je eigen zielenlessen beheerst.

 

Judith Kusel

Bron

 

Vertaling: Martien