Het Vuur Van Intense En Ingrijpende Veranderingen


Het Vuur Van Intense En Ingrijpende Veranderingen

Door: Judith Kusel – 26 januari 2023

De Vuren van intense en verregaande en ingrijpende veranderingen overspoelen de aarde, en vooral de energie en de heilige centra, evenals al het leven en de levensvormen op aarde en binnenin haar.

De komeet, die 50 000 aardse jaren geleden voor het laatst te zien was, en die op 2 februari 2023 aankomt, zal dit proces intensiveren, en hij is geprogrammeerd om immense veranderingen op aarde los te laten. Het zal een rimpeleffect hebben op het geheel, en vooral op het noordelijk halfrond, want wat toen in de aarde geprogrammeerd was, zal naar boven komen en nog ingrijpender veranderingen teweegbrengen.

Hiermee staan de assen van de aarde op het punt te kantelen, en ook dit zal rimpeleffecten hebben op alle leven en levensvormen.

In werkelijkheid is er niets te vrezen, alleen immense veranderingen te omarmen.

De energieën zijn nu inderdaad zo krachtig, dat wij allen zullen voelen alsof wij door het vuur gaan, en inderdaad is het de enorme reiniging door vuur, deze keer met het waterelement, die alles en iedereen vloeibaar maakt. Wanneer vuur en water elkaar ontmoeten, krijg je stoom, en stoom is ook een zeer krachtige energie.

Alles wat aan de oppervlakte moet komen, zal nu worden getransmuteerd door het vuur en verder vloeibaar gemaakt door het waterelement en de immense plasma-energie die vrijkomt.

Je zult soms weten dat je tijd vrij moet maken om gewoon alleen te zijn en te rusten, zodat je fysieke lichaam (dat ook drastische veranderingen ondergaat, van dichtheid naar lichtlichaamsvorm) dit alles kan bijbenen, evenals je ziel.

De enige manier om door dit alles te navigeren, is via het open hart en de ziel. Gecentreerd blijven in de onvoorwaardelijke liefde, wat er ook gebeurt, en volledig verbonden zijn ALS EEN met de Goddelijke Bron.

De navigatie-instrumenten zijn er, in jou, en meer dan dat, Goddelijke leiding, kracht en wijsheid, doordrenkt met pure Liefde.

Veel zielen zullen ervoor kiezen de planeet te verlaten in plaats van door deze intense reinigingsfase te gaan, terwijl degenen die ervoor kiezen te blijven, nu inderdaad volledig in wijze en liefdevolle leiderschapsrollen zullen stappen, terwijl wij de mensheid naar de Nieuwe Aarde en een nieuw begin leiden.

Het zijn Afrika en het zuidelijk halfrond die de zaken stabiel zullen houden.

Dit is de tijd van een nieuw begin, op alle fronten, nu het oude plaats maakt voor het nieuwe. Dit werd eeuwen geleden aangekondigd, en het gebeurt nu allemaal.

Het is tijd om ons te verheugen, want het oude brokkelt af.

Het grote begin van de wedergeboorte is hier!

Judith Kusel

Vertaling: wakkeremensen.org