Het leven bevestigen en meer overvloedig leven

Het leven bevestigen en meer overvloedig leven

Door: Judith Küsel  – Nieuwsbrief Februari 2021

De meeste mensen hebben de neiging het leven en zichzelf te ontkennen in plaats van het leven te bevestigen en hun armen wijd open te houden om te ontvangen vanuit de staat van het open hart, ALS EEN met de hele Schepping en de Goddelijke Schepper.

Inderdaad, in deze tijd van de grote Overgang is het van vitaal belang te onthouden dat wij inderdaad onze eigen werkelijkheid creëren. Het leven wordt wat wij in onszelf creëren.

Een van de grootste van alle Universele Wetten zegt dit zo eenvoudig en welsprekend:

“Zoals binnen, zo buiten. Zoals boven, zo beneden.”
Wat er binnen in je is – is wat je buiten je gemanifesteerd en weerspiegeld zult zien.
Wat er in zo’n overvloedige overvloed is in het Omni-Versum, is tegelijkertijd hier op aarde aanwezig.
Het is een kwestie van innerlijk zien en geloven.

Hier liggen de meest vitale sleutels voor de Nieuwe Gouden Eeuw.

Je bent inderdaad je eigen realiteit aan het co-creëren met: –

Elke gedachte die je denkt.

Elk woord dat je spreekt.

Elke actie die je onderneemt.

In plaats van het leven te ontkennen, begin het leven te bekrachtigen en je zult zien dat het leven jou bekrachtigt.

Affirmaties zijn een prachtige manier als ze echt gezegd en bevestigd worden vanuit jouw eigen heilige hartruimte, met liefde, met gevoel. Hoe vaker je ze hardop zegt, hoe meer je je onderbewustzijn herprogrammeert om zich op de affirmatie af te stemmen en het toe te staan zich te manifesteren, zonder jezelf te saboteren.

Als er inherente angsten en verkeerde programmeringen aanwezig zijn, zal je onderbewustzijn op een diep niveau afwijzen wat je affirmeert, omdat je er diep van binnen bang voor bent – je bent bang dat het zal gebeuren, en dus bang voor de daaropvolgende veranderingen die dit in je leven zal brengen.

Neem bijvoorbeeld de energie van geld. In werkelijkheid is de energie van geld NEUTRAAL. Het heeft geen lading – noch negatief, noch positief. Maar toch, als je gelooft, zelfs onbewust, dat het hebben van geld of rijkdom slecht is, of zelfs kwaadaardig, dan zul je het afwijzen in je leven. Als je constant diegenen bekritiseert of benijdt die rijkdom hebben of wat het ook is dat je niet waardeert aan hen, dan zul je geld en rijkdom afwijzen die in je leven komen op het diepste onderbewuste en bewuste niveau. Als je gelooft in gebrek en lijden, is dat wat je meer zult aantrekken. Je projecteert NEGATIEVE energie op de Neutrale energie en zo trek je aan wat je onbewust gelooft.

Als je echter de voordelen begint te zien van het hebben van geld, omdat niet alleen jij er voordeel van zult hebben (tot het moment dat we nieuwe systemen hebben die dit zullen vervangen), maar ook anderen er voordeel van zullen hebben, dan zul je een positieve lading gaan projecteren op de energie en zul je beginnen het aan te trekken in je leven.

Het is verstandig om een lijst te maken van tenminste 100 voordelen – van hoe het hebben van geld jou en anderen ten goede zal komen. Denk aan de grotere mensheid en hoe je misschien kunt uitbreiden en hen kunt helpen, of zelfs in dienst kunt nemen. Als je eenmaal begint met een lijst, zul je geïnspireerd raken en dan zal jouw hele kijk en innerlijke programmering veranderen.

Meer dan dit luister naar je zelf-spraak. Als je jezelf voortdurend naar beneden haalt, jezelf voortdurend verwijten maakt, beschuldigt en schuld projecteert op jezelf en anderen, een gesloten hart hebt en altijd over alles zeurt, verwacht dan niet dat deze affirmaties voor je werken. Je ontkent het leven met je innerlijke praat en wat je naar buiten projecteert in een energetische vorm. Dus zul je de neiging hebben om precies aan te trekken wat je projecteert.

Het beste is om het leven in al zijn vormen en uitdrukkingen te affirmeren, en wanneer je voor iets bidt, er altijd het volgende aan toe te voegen:

“Voor het hoogste en beste en het hoogste goed van alle betrokkenen.”

“Of iets nog beters of verbazingwekkenders dan dit.”

Dan sta je het universum toe om met jou te co-creëren in de hoogste afstemming met het Grotere Goed en de Grotere Wil.

Ik omarm het leven en het leven in overvloed.

Ik vertrouw op het proces van het leven.

Ik word altijd beschermd en geleid zodat in mijn behoeften wordt voorzien.

Ik ben creatief.

Ik ben overvloedig.

Ik ben vitaal gezond en rijk.

Ik laat het verleden met vreugde los.

Ik ben dankbaar dat vrede en vreugde alles is wat ik ken.

Ik kies ervoor om met grote liefde door de open ruimte van mijn hart te leven.

Ik zoek naar liefde en vind het overal.

Ik ben liefdevol en goedkeurend voor mezelf.

Ik ben veilig.

Ik genereer nu gemakkelijk en moeiteloos een inkomen van ………. Per week (per maand) (wordt kristalhelder over het bedrag en wat je hiermee gaat doen, hoe het jou en anderen ten goede zal komen).

Ik leef mijn hoogste zielsdoel met grote liefde en toewijding.

Ik omarm het leven en het leven in overvloed.

Ik ben dankbaar dat al het leven met liefde, gemak, vreugde, overvloed en glorie tot mij komt.

Ik neem afstand van mijn eerdere beperkingen en beloof mij persoonlijk te openen voor mijn door God gegeven gaven van de Goddelijke Bron en mijn hoogste zielsdoel en roeping te dienen vanuit mijn hart en ziel en Al Dat Ik Ben in Waarheid.

Wij allen moeten nu in de Hoger Dimensionale staat stappen als ware meesters. Daarom weet een meester dat wat in hem/haarzelf is, zich buiten hem/haarzelf zal manifesteren.

De Meester is dus ijverig in het meesterschap over zichzelf en doet dus het innerlijke werk, want een Meester weet inderdaad dat hij niet één persoon kan veranderen, maar alleen het innerlijke kan veranderen, en als het innerlijke verandert en in het volledige meesterschap staat, zo manifesteert het uiterlijke zich in vorm en zijn.

Laten we vanuit het hart en ziel en met grote liefde het allerbeste en meest liefdevolle, harmonieuze, prachtige en bruisende nieuwe leven en nieuw begin co-creëren.

Judith Küsel

Vertaling: Martien