Goddelijke Leiding

Goddelijke Leiding

Door:  Judith Kusel – 12 juni 2021

“Wanneer we vertrouwen op onze Goddelijke leiding en beginnen met het in gang zetten van actiestappen, al is het maar op puur geloof, zullen we merken dat er synchroniciteiten gebeuren, dat het plotseling lijkt alsof de hele Kosmos samenzweert om deuren te openen waar we ze voordien niet eens konden zien.

Het geluk is inderdaad voor de Dapperen!

Zoveel Lichtwerkers zullen nooit aan de slag gaan omdat angsten, onzekerheden, etc. hen tegenhouden. Zij zijn als een schildpad die zich in zijn schild verstopt, te bang om naar buiten te komen in de zonneschijn en werkelijk hun hoogste zielsdoel en roeping te leven! En toch, als de schildpad eenmaal zijn nek uitsteekt en zijn voeten uitsteekt, kan hij inderdaad vrij snel komen waar hij heen wil, één stap tegelijk. Sterker nog, de schildpad is vaak eerder bij de eindstreep dan de haas, omdat hij vastbesloten is om daar te komen, en hij zal niet toestaan dat iemand of iets hem afleidt van het gekozen pad.

Ik heb zo vaak een sprong in het duister moeten maken en moeten vertrouwen op mijn innerlijke leiding, ook al had ik geen idee waarheen dit alles mij zou leiden. Maar op het moment dat ik die eerste stappen in beweging zette, begonnen de dingen zich voor mij te openen en kwam de synchroniciteit op gang, en vaak stond ik vol ontzag en verwondering en liepen de tranen van dankbaarheid over mijn wangen.

In deze belangrijke tijd, waarin we echt die sprongen van vertrouwen moeten maken en meer dan ooit op onze innerlijke leiding moeten vertrouwen, is het wijs om niet toe te staan dat iemand of iets je wegtrekt of je eigen innerlijke leiding overstemt en inderdaad de oneindige kennis van je eigen ziel ALS EEN met het Goddelijke.

Mijn totem is de Adelaar en ik heb me zo vaak laten inspireren door een prachtige passage uit Jesaja: “Zij die op de Heer vertrouwen, zullen vleugels hebben als arenden. Zij zullen lopen en niet moe worden en verzwakken….” Inderdaad, zij zullen steeds hoger en hoger vliegen naar de nieuwe belichaming en de nieuwe aarde.

Judith Kusel

Vertaling: Martien