Er zijn enorme doorbraken gaande

Er zijn enorme doorbraken gaande

Door: Judith Kusel – 24 september 2023


Er vinden enorme doorbraken plaats, zelfs in de kern van alle programmering, de gedragspatronen, die zo vaak generaties lang zijn overgedragen.

Ik kreeg vanmorgen kristalheldere begeleiding, dat niemand nog langer in staat zal zijn zijn wil aan anderen op te leggen en de manier waarop hij anderen in welke vorm of manier dan ook wil manipuleren. Elke ziel heeft soevereine rechten om haar eigen leven te bepalen en haar eigen doel te leven.

De oude systemen brokkelen af, maar dit betekent ook dat iedere ziel zich bewust moet worden van waar zij haar wil aan anderen probeert op te leggen en waar zij manipulatief is.

Ik moest denken aan de oude boerderijtelefoonlijnen, waar een groep boeren dezelfde telefoonlijn deelden.

Er waren van die bemoeials die graag naar de privégesprekken van anderen luisterden en dit vervolgens uitzonden. Als kind herinner ik me hoe iedereen wist dat een bepaalde tante niet alleen de roddelaar en presentator van ieders privéleven was, maar ook anderen manipuleerde om de uitkomsten te bepalen.

Degenen die geobsedeerd zijn door wat anderen doen, zeggen etc. geven zichzelf nooit de vrijheid om echt hun eigen leven te leiden en volledig in hun eigen licht te staan.

Hoe andere mensen ervoor kiezen hun leven te leiden en de rol van hun acteurs te vervullen, is in werkelijkheid niet onze zaak.

Voortaan gaat het er allemaal om dat jij de volledige verantwoordelijkheid neemt voor je eigen leven en ziel, en alles wat je aan het cocreëren bent en ervoor kiest om je aandacht en focus te houden op het co-creëren van een totaal nieuw leven waarin ieders uniciteit gevalideerd wordt, en iedereen liefdevol bijdraagt aan de eenheid van de wereld. het grotere geheel door open harten, pure intentie en liefde.

Judith Kusel

Vertaling: wakkeremensen.org