Energetische Veranderingen

Energetische Veranderingen

Judith Kusel – 24 Januari 2021

Immens krachtige energetische veranderingen vinden plaats terwijl de Nieuwe Aarde versnelt de Nieuwe Gouden Eeuw binnengaat. Vergeet niet dat we de multidimensionale en Galactische Ruimte binnengaan in de hoogste mate, terwijl de melkwegstelsels zelf versnellen naar de Wedergeboorte van het Hele Universum.

Terwijl dit gebeurt worden de energiesystemen die inherent zijn aan de Aarde, de Kristallen Piramiden en de Kristallijnen energieroosters, de heilige plaatsen en de portalen, nu allemaal vernieuwd en opnieuw geactiveerd tot het uiterste. Al deze werden oorspronkelijk gecreëerd in de 7de Dimensionale frequentieband, en zelfs hoger. Deze portalen worden nu opnieuw ontworpen om van de 7de naar de 12de trillingsfrequentiebanden te gaan, die de hoogste dimensies omvatten.

Onze fysieke lichamen worden opgewaardeerd en opnieuw ontworpen op precies hetzelfde moment en hoe hoger je eigen trillingsfrequentie, hoe gemakkelijker je in staat zult zijn om deze intense innerlijke veranderingen te navigeren, aangezien elke streng DNA, alle cellen enz. en de fysieke, emotionele, mentale, spirituele en alle 12 lichamen opnieuw worden ontworpen en inderdaad, als meer en meer licht gevuld worden.

Als je in angst en het massabewustzijn van angst en hysterie trapt, zul je je eigen energievelden verstoppen, en dus niet in staat zijn deze veranderingen te assimileren, omdat je het onbewust blokkeert. Angst veroorzaakt stress en stress verstopt. Het sluit en vergrendelt.

Wanneer men open is, en diep verbonden met de Goddelijke Bron en Al-Dat-is, is er geen angst.Want je stapt nu in de oneindige ruimte, waar je de onsterfelijkheid van je eigen ziel omarmt, wetende dat dit leven maar als een knipoog is in de eeuwigheid.  Er is geen angst voor de dood – want de dood is inderdaad een illusie. De ziel werpt slechts het voertuig af dat zij voor die knipoog heeft aangenomen en hervat onmiddellijk haar ware zielsvorm en leven in haar eigen melkwegstelsel van oorsprong. Tijd, zoals wij die kennen, bestaat universeel gezien niet, net zomin als veroudering. De ziel kan niet verouderen, want zij is pure energie.

Het is de menselijke geest die constructies en valse voorstellingen heeft opgeroepen, omdat de geest niet zo ver kan reiken. De ziel echter weet dit in zichzelf op de diepste niveaus.

Ik heb onlangs een Ziel Reading gedaan waarbij de ziel inderdaad iemand was die ervan hield de kosmos te doorkruisen en incarnaties te hebben op alle planetaire en galactische niveaus, omdat zij een ruimteverkenner is. Zij worden “De Zwervers” genoemd en dat is inderdaad wat zij zijn. Hun hele bestaan is er om het leven te verkennen in al zijn oneindige uitingen, zoals in de oneindige schepping.

Hetzelfde geldt voor jullie ziel. Wanneer jullie je op de hoogste niveaus werkelijk gaan herverbinden met jullie eigen ziel, en inderdaad het Goddelijke in jezelf gaan omarmen, zullen jullie het leven op deze planeet niet meer zo serieus nemen. Noch zullen jullie je laten leiden door meningen van buitenaf, propaganda van buitenaf etc. Jullie zullen het Heilige Pad bewandelen, ALS EEN met jullie Schepper en heel de Schepping en zo zullen jullie rustig verder gaan met jullie hoogste zielsdoel en missie vanuit het diepst van jullie hart en ziel, ongeacht wat zich rondom jullie ontvouwt. De meest krachtige meesterzielen zul je niet vinden tussen de zogenaamde beroemdheden etc. Sterker nog, velen kiezen voor een rustig leven en verankeren zich in het Goddelijke Licht, Liefde en Wijsheid, en stralen dit uit. Het is niet altijd waar het meeste lawaai is, dat de waarheid aanwezig is. Waarheid heeft geen lawaai nodig, noch fanfares, noch publieke verklaringen.

Want waarheid is inherent aan elke ziel en het is aan elke ziel om haar eigen hoogste waarheid te vinden en die met grote liefde te leven.

Want waarlijk, als je steeds hoger de Nieuwe Aarde binnenstapt en je ware vorm en ware belichaming aanneemt in een veel hogere trilling frequentieband, wordt eenheidsbewustzijn de norm, en kun je dualiteit of polariteit niet meer zien, noch leven, noch afscheiding meer ervaren. Jullie zijn dit overstegen.

Inderdaad, je leeft waarachtig, authentiek, vanuit het hart en de ziel van pure onvoorwaardelijke liefde. Je straalt naar buiten en je wordt verlicht en straalt van diep binnenuit, omdat je vervuld bent en het leven leeft diep bekrachtigd van binnenuit.

Alles is Eén.

Judith Kusel

https://www.judithkusel.com

Vertaling: Martien