Een Zeer Diepe Reiniging

Een Zeer Diepe Reiniging

Door: Judith Kusel – 28 oktober 2023

We zitten midden in enorme veranderingen van energie en vibrationele energievelden nu de hogere dimensionale frequentiebanden worden verankerd en kosmische portalen zich openen.

Het opent een nieuwe kwetsbaarheid in veel zielen, omdat de oude patronen bezig zijn op te breken en in zoveel gevallen zijn opgelost, omdat ze worden opgeruimd tot de eerste oercreatie op aarde, en in dit zonnestelsel, op galactisch en intergalactisch en Universeel niveau, worden de trauma’s, de pijn en het lijden losgelaten, ook die van de Hemelse Oorlogen.

Deze laatste komen meer en meer naar boven in mijn Soul Readings, omdat zoveel zielen op aarde zeer oude en oeroude zielen zijn, die daar ook bij betrokken waren. Deze omvatten die van Lyra, Orion, Sirius, Pleiaden, Arcturus, Cygnus, Berenconstellatie, Andromeda, enz. en zo vele anderen en ons zonnestelsel en tegenstelsels ook.

Dit is een zeer diepe reiniging en zuivering tot in de kern van de ziel, aangezien dit Universum ook ascendeert en de aarde.

De kwetsbaarheid is een heilige, want het opent het hartcentrum nog meer en snijdt tot in de kern van de Ziel.

Ik heb immens krachtige verschuivingen in mezelf opgemerkt, en we zullen meer rust en stilte nodig hebben, en een constante zuivering van onze energievelden, evenals onszelf altijd verankeren in het Heilige Hart en het Hoogste Bewustzijn waartoe we toegang hebben.

We worden nooit alleen gelaten.

Zelfs de hoogste Universele Meesters zijn nu hier om ons door dit proces heen te helpen en zijn tweedimensionaal en zelfs hoger.

Ik heb afgelopen zaterdag tijdens energiewerk toegang gekregen tot Universele niveaus waar ik voorheen geen toegang toe had en dat is hoe diep en diep deze ascensie in waarheid is.

Laat de helende tranen stromen, want het zijn inderdaad tranen van vreugde, ontzag en verwondering, want ze brengen ons eindelijk weer in heelheid en eenheid, en onvoorwaardelijke liefde – in de diepste kern van onze harten en zielen.

Judith Kusel

Vertaling: wakkeremensen.org

♥ ♥ ♥ ♥

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien