Een Totaal Nieuwe Creatie

Een Totaal Nieuwe Creatie

Door: Judith Kusel – 3 August  2021

Om oneindigheid en een hele wereld in één bloem te vinden…

En oneindigheid in een korrel zand,

is de Goddelijkheid in jezelf te zien

Gereflecteerd in elk deel en deeltje van de Hele Schepping: –

Zichtbaar en onzichtbaar,

Gemanifesteerd en ongemanifesteerd,

Vorm en vormloos,

Tot in het oneindige!

Voorwaar, Goddelijkheid leeft in u!

Dit is inderdaad de krachtige boodschap van het Leeuwenportaal

Opening en inderdaad, de Nieuwe Aarde die zich ontvouwt!

Ik sta in verrukking en ontzag!

Gisteren werd mij getoond hoe zij eruit zal zien in de Gouden Eeuw,

En de tranen liepen over mijn wangen.

Er is Eenheid.

Eenheid,

Harmonie.

Vorm en vormloos.

Gemanifesteerd en ongemanifesteerd.

Zichtbaar en onzichtbaar.

Een totaal nieuwe Schepping.

Ik zie dit overal gebeuren: in de boom, de plant, de elementaire koninkrijken, de wateren, de lucht, de aarde, de dieren. Allen zijn aan het ascenderen! De dieren weten het!

De Matriarch van de Olifanten verscheen opnieuw aan mij, en zij toonde mij hoe zij de nieuwe aarde vasthouden, zovelen zijn al in haar gestapt.

Een vriendin vertelde me hoe, toen ze in een wildreservaat in het noorden van mijn land verbleef, de leeuwen de hele nacht brulden, en ze kon letterlijk voelen en horen hoe ze brulden in de Nieuwe Aarde en inderdaad de oude Lijnen openden, zoals ze altijd hebben gedaan.

Want de oude lijnen, en energiecentra, en piramiden, en heilige plaatsen worden nu allemaal volledig geactiveerd en worden opgetild in de Nieuwe Aarde – dat is al gebeurd. Dit is mij getoond. Ik heb hieraan gewerkt. Inderdaad, dit is Opstanding in de hoogste graad.

Natuurlijk kiezen veel soorten ervoor om niet op te stijgen, net zoals veel mensen ervoor kiezen om op de Oude Aarde te blijven uit angst, of de planeet verlaten, omdat zielscontracten worden afgerond, of omdat ze er gewoon voor kiezen.

(Ik zou meer kunnen zeggen, maar dat zal ik niet doen, want mij zijn de afgelopen 48 uur veel dingen getoond! Bevestigend wat al eerder is getoond, aangezien sommigen wanhopig proberen de mensheid ervan te weerhouden op te stijgen. Maar onthoud altijd dat het Goddelijke in hen leeft, net zoals het Goddelijke in jou leeft, en als zij ervoor kiezen om deze rol van vernietiger op zich te nemen, is dat hun eigen zielsvrijheid en keuze).

Elke ziel wordt wakker gebeld. Er is geen enkele ziel die op deze planeet leeft, die niet kan opstijgen naar de Nieuwe Aarde, als zij ervoor kiezen om het oude patroon van Pijn en lijden, gecreëerd door dualiteit en angst, voor altijd achter zich te laten. Voeg daaraan toe onvergevingsgezindheid, schaamte, schuld en schuldgevoel.

Sommigen zijn er al, werkzaam in de Nieuwe Aarde en volledig belichaamd.

Mijn hart en ziel verheugen zich!

Het Portaal in waarheid is het Open Hart, verbonden met de Ziel en het Goddelijke binnenin. Het is er allemaal van binnen.

Het is de Kracht van Liefde met de Witte Vlam van het Goddelijk Vrouwelijke, en inderdaad, de Heilige Vlammen van de Heilige Geest, de Shekinah, die nu werkelijk degenen opheft die aan het ascenderen zijn, nu het Gouden Christusbewustzijn van de Universele Christus er volledig in verankerd is.

Daarmee wordt de Ark der Verbonden volledig ontstoken. Het Heilige der Heiligen.

Het Leeuwenhart.

De Heilige Tempels.

Toch is alles aanwezig in je eigen hart en ziel, want in waarheid is Alles EEN!

 

 

Judith Kusel

 

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org