Dit is zo’n Cruciaal Moment, wat Kies jij?

Dit is zo’n Cruciaal Moment, wat Kies jij?

Door: Judith Kusel – 5 December 2023

Gistermorgen las ik iets van St. Germain dat deze belangrijke tijd voor mij in een hoger perspectief plaatste.

Interessant genoeg hebben mijn Soul Readings me altijd intuïtief geleid om dit op een diep niveau te begrijpen, maar om het op deze manier bevestigd te krijgen, gaf het net een extra impuls.

In de jaren 1930 was St. Germain de mensheid al aan het voorbereiden op de opstijging naar de Nieuwe Aarde en de Nieuwe Gouden Eeuw. Hij zei toen al dat we in deze tijd, miljarden aardse jaren, collectieve negatieve patronen en alle karmische patronen die we ooit met andere zielen hebben gecreëerd, zouden moeten transmuteren!

Stel je nu eens voor met hoeveel zielen je in dit leven al te maken hebt gehad, laat staan met alle andere levens vóór dit leven! Tel al deze dingen bij elkaar op en je eigen geest begint te duizelen!

Ik doe het innerlijke werk nu sinds mijn vroege twintiger jaren, en dit nam kwantumsprongen sinds mijn grotere ontwaken in 2004, toen mijn hele leven instortte: – letterlijk en ik moest een totaal nieuw leven en een nieuw begin beginnen.

Sindsdien is het een dagelijks en nachtelijk iets geworden, want je kunt niet anders dan dagelijks met andere zielen omgaan en dit betekent ook het reinigen van de hele energievelden en lichamen. Ik breid dit nu uit, nu ik les geef aan mijn studenten, en hun levens zijn sindsdien positief getransformeerd.

Wat ik opmerk in mijn dagelijkse interacties met mensen, is dat er een enorme heling plaatsvindt, niet alleen tussen het Goddelijk Mannelijke en het Goddelijk Vrouwelijke, in ons (zoals me vanmorgen duidelijk werd getoond tijdens een intens AHA-moment toen ik me realiseerde dat mijn fysieke lichaam bezig was zichzelf in balans te brengen, vanwege de voortdurende pijn in bepaalde delen van mijn lichaam, en waar ik nog aan moest werken), maar het strekt zich uit tot in onze relaties met onze vaders, moeders, broers en zussen en uitgebreide menselijke families, en daarmee een diepe en diepgaande reconstructie van onze genetische codering, en inderdaad, met de Goddelijke Imprints die nu worden geactiveerd, de volledige activering van de Primordiale Sleutels en Codes van de Eerste Schepping, nu we volledig in onze Nieuwe Zonne Lichtlichamen stappen.

Ik luisterde naar iemand wiens vaderkwesties naar boven kwamen, letterlijk in de zin van dat ze haar vader de schuld gaf van alles wat er nu in haar leven gebeurde.

Diep van binnen strekte dit zich uit tot de uitgebreide relaties binnen de familie, en ook de uitgebreide menselijke relaties en omstandigheden, die nu allemaal naar voren kwamen omdat men eenvoudigweg geen emotionele bagage of emotionele ladingen, noch onvergevingsgezindheid van welke aard dan ook, zelf en anderen, schaamte, schuld en schuld en slachtofferschap, in welke vorm dan ook, zelf en anderen kan meenemen, want er zijn geen slachtoffers in het leven, alleen zielenlessen in hoger meesterschap, en men kan niets meenemen naar de Nieuwe Aarde.

Zulke heling moet diep in jezelf komen. Want genezers kunnen je helpen genezen, maar kunnen het innerlijke werk en de vergeving niet voor je doen.

Diepe heling moet komen, want dan kunnen we onszelf en alle betrokken zielen bevrijden.

“Ik zie mijn vader als een liefdeloos kind en ik vergeef gemakkelijk. We zijn allebei vrij.” (Voeg moeder, grootmoeder, grootvader, voorouderlijke lijnen, broers en zussen, uitgebreide familie, en dan uit te breiden tot de hele mensheid!)

Naakt kwam ik ter wereld en naakt moet ik de Oude Aarde achterlaten, zodat ik totaal nieuw geboren kan worden:

ZIE IK MAAK ALLES NIEUW!

WE WORDEN OPNIEUW GEBOREN IN LIEFDE EN MET LIEFDE!

Onvergevingsgezindheid, schaamte, blaam en schuld verstoppen het hart, verharden het en ons emotionele lichaam raakt ook verstopt, en alle negatieve koorden en gehechtheden, alle emotionele koorden vormen zich, die worden als zwarte teer, en creëren enorme zwarte ijzerachtige ballen, die ons niet alleen belasten, maar zich ook aan ons hechten, en dan slepen we het met ons mee, en hoeveel levens hebben we dit gedaan?

Nu is het tijd om jezelf en anderen eindelijk te bevrijden.

Je hebt een vrije wil en keuze: wat kies je?

Dit is zo’n cruciaal moment – wat kies jij?

IK KIES ER VOOR OM ALLES EN ALLES TOTAAL OP TE GEVEN EN MIJZELF TOE TE STAAN VRIJ TE ZIJN EN ANDEREN VRIJ TE MAKEN EN IN HET PROCES WORDT IK HERBOREN IN LIEFDE EN DOOR LIEFDE ALS IK VOLLEDIG OMARM, BALANS EN EENHEID BENOEM IN ALLE ASPECTEN EN VORMEN VAN LEVEN EN BESTAAN.

We zien elkaar allemaal thuis in de waarheid van wie en wat we in waarheid zijn, zodat we allemaal eindelijk bevrijd zijn van alle ketenen en banden, en alles wat we ooit op aarde verkeerd gecreëerd hebben, en nu eindelijk bevrijd worden om totaal nieuw geboren te worden, in alle aspecten van het leven en uitdrukkingen daarvan.

Het is de terugkeer naar Onschuld.

Het Tijdperk van Eenheid, Harmonie, Vrede en Liefde.

Judith Kusel

Vertaling: wakkeremensen.org