De Zeemeer Mensen

 

De Zeemeer Mensen

Door: Judith Kusel – 3 maart 2023

De Zeemeer mensen laten zich gelden. Ik ontmoette hen in 2009 voor het eerst, zoals opgetekend in mijn boek: “Waarom ik in Afrika ben geboren: de niet eerder opgetekende geschiedenis van Elysium en het Leeuwenrijk”. Op die dag gebeurden er wonderen. Sindsdien heb ik ze vaak ontmoet.


De Zeemeer mensen van Sirius kwamen naar de Aarde met de dolfijnen en walvissen. Zij leven in hun onderwaterwereld en verzorgen de oceanen en zijn 7e dimensionaal.

Zij dienden ooit in de aardse raden, (Poseidon en Neptunus) tot de val van Atlantis waar sommige entiteiten hen tot slaaf wilden maken. Sindsdien tonen zij zich alleen aan hen die zuivere bedoelingen hebben en die werkelijk hun wijze raad zoeken.

Zij zingen voor alle levende wezens in de oceanen en met de engelachtige dolfijnen en walvissen bewaken zij de kristallen piramide tempels onder de zee die daar zonken, toen landmassa’s afscheurden van het oorspronkelijke Supercontinent, dat Afrika nog steeds bezit.

Zij zijn veel betrokken bij het helpen vestigen in de nieuwe wateren met een hogere frequentie van de Nieuwe Aarde, want er worden veel nieuwe zeedieren geïntroduceerd en veel zogenaamd uitgestorven wezens zullen en komen weer tevoorschijn.

Zij ruimen voortdurend de vervuiling in de oceanen en wateren op.

Veel van de legenden hier in Zuid-Afrika en verhalen van de Khoi San, draaien om het Zeemeer volk. In de Karoo worden talrijke waterpoelen en heilige plaatsen waar water stroomt, bewaakt door het Zeemeer volk. Toen ik hier voor het eerst kwam, vertelden de Griekwa mensen en de afstammelingen van de Houtsnijders, verhalen over hoe hun voorouders het Zeemeer-volk tegenkwamen en zelfs nu nog, want velen waren vissers.

De Zeemeer-mensen zijn prachtige, liefdevolle zielen en verzorgen onbaatzuchtig en liefdevol de wateren en alles wat zich daarin bevindt.

Degenen aan wie zij zich laten zien, zijn gezegend.

Judith Kusel

Vertaling: wakkeremensen.org