De Terugkeer naar Balans

De Terugkeer naar Balans

Door: Judith Kusel – 20 februari 2024

We bevinden ons nu in de fase waarin het Goddelijk Vrouwelijke volledig is verankerd en waarin er een enorme terugkeer naar balans is, nu het hart van de mensheid zich op ongekende manieren opent en de verschuiving in bewustzijn toeneemt.

Ik heb dit de afgelopen twee weken intens gevoeld, en ik heb nog nooit zo’n stortvloed van liefde gevoeld, maar meer dan dit, die prachtige balans, die wij allemaal op diepe innerlijke niveaus gaan ervaren, als onze eigen innerlijke balans terugkeert.

Ik vraag elke ochtend zonder mankeren om het in balans brengen van de rechter- en linkerhersenhelft, de heilige vereniging van het Goddelijke mannelijke en Goddelijke vrouwelijke binnenin, en het Yin/Yang.

Hiermee dat het hart zich meer en meer opent en dat het hart de leiding neemt over mijn leven, terwijl mijn eigen innerlijke leiding en weten de weg wijst.

Meer nog, de verbinding met het Kosmische Hart in Venus en Andromeda is volledig geopend en dit vergroot de opening van het hart op een zeer diepgaande manier.

Ik ervaar dit binnen mijn eigen familie en was het meest verbaasd toen, na jaren van stilte, mijn eigen broer me vroeg hoe hij zich steeds meer openstelt voor dit alles (mijn nicht had hem een video gestuurd die ik deelde op YouTube en die de reactie uitlokte). Ik was zo diep geraakt dat dit voor mij een wonder is, want hij is een genie wat wiskunde etc. betreft.

Toen hij een paar jaar geleden naar mijn eerste boek “Soul Empowerment” vroeg, zei hij dat hij geen woord begreep van wat ik schreef. Hij is een ingenieur en kon niet helemaal begrijpen wat dit allemaal betekende. Wat een verschuiving! Dit is omdat ik veel van mijn broer hou – en voor mij betekent het feit dat hij dit vraagt dat hij op een diepgaande en prachtige manier aan het veranderen is.

Waarom? Omdat toen ik de roep van mijn ziel volgde, mijn familie het gewoon niet begreep en ik niet wilde delen wat er gebeurde omdat ze het niet konden begrijpen in de context van waar ze op dat moment waren.

Ik moest het alleen doen, zoals velen van jullie ook hebben ervaren. Ik liet ze gewoon gaan met liefde en in liefde voor mijn roeping, want mijn roeping was groter dan de som van mijzelf. Als je geroepen wordt, kun je niemand anders doen en zijn dan de roeping, maar de zegeningen die zo’n roeping met zich meebrengt, gaan menselijke woorden te boven!

We zullen dit meer en meer ontdekken en het zal zijn dat het ontwaken nu bijna van de ene dag op de andere gebeurt op vele niveaus.

Maria Magdalena werkt er op zeer diepe en diepgaande niveaus aan dat de uiteindelijke scheiding van alle religies verdwijnt en dat eenheid en harmonie terugkeert, als we eindelijk alle verdeeldheid en doctrines overstijgen en ontdekken dat er in waarheid maar ÉÉN Goddelijke Bron is en dat er veel meer is wat ons verenigt dan wat ons scheidt.

Want bewustzijn kan niet omheind worden, noch in een hokje gestopt of gelabeld. De oude oorlogen van religies zijn voorbij. Vanaf nu zullen we de broederschap en zusterschap van de mens ervaren!

Wat een diepgaande tijd om dit te ervaren: – als we het Tijdperk van Liefde en Wonderen binnenstappen.

Judith Kusel

Nederlandse vertaling: wakkeremensen.org