De Opkomst Van Kosmische Energie

De Opkomst Van Kosmische Energie

Door: Judith Kusel – 17 september 2023

 

De opkomst van kosmische energie

Ik breng meer tijd door in de natuur, omdat ik wordt geroepen om me echt af te stemmen op zowel de energievelden van de aarde als op de kosmische.

Ik voel een enorme golf van kosmische energie naar binnen stromen, en dit is niet alleen het gevolg van zonnevlammen, maar inderdaad van de volledige opening van de Nieuwe Aarde-energieën en het begin van de Nieuwe Gouden Eeuw. Ik krijg zoveel nieuwe soorten te zien en soorten waarvan we dachten dat ze uitgestorven waren, komen nu naar voren, en daarmee is er een enorme toename van de energie uit de wateren.

Ik was vandaag op een plek aan het mediteren, waar ik me kon afstemmen op de energie van de wateren, en ik kon de enorme kracht voelen die uit die wateren voortkomt, zoals ik nog nooit eerder heb gevoeld. Dit strekt zich uit tot golven van energie die door de kristallen piramides en kristallijne piramide-energienetwerken van de aarde stromen, evenals de ruggengraat als een nieuwe as van de aarde (ruggengraat) die pulseert van leven omdat de Nieuwe Aarde groter is dan de Oude Aarde.

Deze nieuwe golven van energie van de 5e tot 7e dimensionale frequentie, en toch zijn de Intergalactische Raadgevers die dit proces nu bijstaan van de 12e tot 13e dimensie, zoals Andromeda. De Andromedanen gieten de hartopenende energie in deze planeet omdat zij de artiesten, de muzikanten, de verfraaiers van de kosmos zijn, en enorm krachtig hartgecentreerd. Andromeda houdt het kosmische hart vast.

We staan voor enorm krachtige levensveranderingen in alle vormen en niets en niemand kan dit proces tegenhouden. Alles gebeurt op Goddelijk besluit en alles ligt op schema.

Merk op dat hiermee alles in je eigen leven aan de oppervlakte zal komen, wat je nu eindelijk los moet laten, en dit omvat alle negatieve karmische patronen die ooit met andere zielen zijn gecreëerd, en alles waar je op de een of andere manier nog niet mee te maken hebt gehad.

Het is in werkelijkheid een totale zuivering door de Witte Vlam als Verlichting, en alles wat niet van zijn zuiverheid is zal verschijnen om te worden gereinigd en opgeruimd.

Er is zo’n stromende liefde en jullie hartcentrum zal zich steeds verder uitbreiden, naar mate jullie jezelf openstellen voor steeds hogere niveaus van liefde in de puurste zin van het woord, omdat dit inderdaad de terugkeer is naar de onschuld, de waarheid van voor wie en waarvoor we geschapen zijn, terwijl de zuiverheid en perfectie van onze ziel er doorheen schijnen.

Ik ben zo diep geïnspireerd terwijl ik dit schrijf, en ik heb tranen van dankbaarheid.

Moge je gezegend worden tot in de kern van je hart, ziel en de diepten van je Wezen, en moge je intens de instorting van Goddelijke Liefde voelen terwijl de engelen van liefde je optillen en dragen, terwijl je herboren wordt.

Judith Kusel

Vertaling: wakkeremensen.org