De nieuwe kinderen deel 4 – De nieuwe kinderen – De Zonnekinderen

De nieuwe kinderen deel 4

De nieuwe kinderenDe Zonnekinderen

Door: Judith Kussl – 17 Juli 2019 / Geplaatst 29 juni 2021

De Zonnekinderen: 13-strengen DNA

Het is wetenschappelijk bewezen dat de nieuwe kinderen, die sinds 2007 geboren worden, geboren zijn met 13-strengs DNA, wat betekent dat zij veel grotere vermogens zullen hebben dan wij ooit hebben gehad.

Deze kinderen zijn vrijwilliger zielen, die nu geboren worden, om de Nieuwe Leiders te worden, die de wereld zullen leiden, vanaf 2050 en verder. Tegen die tijd zal de Nieuwe Gouden Eeuw verankerd zijn door de Indigo-, Kristal- en Regenboogkinderen, die geïncarneerd zijn na de Tweede Wereldoorlog.

Veel van de Indigo-, Kristal- en Regenboogkinderen waren KOSMISCHE zielen, afkomstig van andere melkwegstelsels en sterrenstelsels, die betrokken waren bij de SCHEPPING van deze planeet, toen zij werd geboren. Zij waren hoog opgeleide wetenschappers en van het Hoge Priesterschap, en zij werkten samen met de Goddelijke Bron, en de Kosmische Creatieve Wetten, om te helpen deze planeet te stabiliseren en ook met de eerste ondergrondse ruimtestations en nederzetting in het centrum van de aarde.

Veel later bleven 840.000 vrijwilligers (meestal de nakomelingen van hen die het eerst hielpen de planeet te scheppen) om de planeet te koloniseren, met het volle begrip dat dit een experiment zou zijn en dat allen die hun zielen toewezen om enige tijd op deze planeet te verblijven, dat zouden doen, wetende dat dit een geassimileerde omgeving was en niet de werkelijkheid. NET ZOALS EEN PILOOT IN OPLEIDING LEERT VLIEGEN IN EEN GEASSIMILEERDE COCKPIT. …..

Het is van groot BELANG voor de OUDERS van deze nieuwe ZON kinderen, om te begrijpen dat wat voor hen en hun ouders werkte, simpelweg niet zal werken voor deze kinderen!

Feit is, dat vanwege hun 13-strengen DNA, zij alle 12 chakra’s volledig geactiveerd zullen hebben: – wat betekent dat zij hun sterrenpoort wijd open hebben! Dit betekent dat zij ZEER GEVOELIG ZIJN VOOR LICHT, VOOR GELUIDVIBRATIES, VOOR FREQUENCIES, EN VOORAL VOOR DE ONGEZIENE WERELD – WAT VOOR ONS NIET ECHT IS – MAAR VOOR HEN IS HET DAT WEL. DIT MAAKT HEN ZEER PARANORMAAL BEGAAFD, MET VERMOGENS DIE WIJ VERGETEN ZIJN TE GEBRUIKEN: TELEPORTATIE, KENESIS, TELEPATHIE, GEDAANTEVERWISSELING, VOORWERPEN VERPLAATSEN, HOREN WAT ER IN ANDERE KAMERS WORDT GEZEGD, OP AFSTAND KUNNEN KIJKEN, ENZ.

DIT BETEKENT DAT DEZE KINDEREN UIT DE BUURT MOETEN WORDEN GEHOUDEN VAN ELEKTRONISCHE APPARATEN DIE HUN FREQUENTIES STOREN: Televisietoestellen, computers, mobiele telefoons, enz. Zij zullen erdoor gefascineerd zijn, maar pas op: sommige leden van een bepaalde groep mensen op deze planeet WETEN DIT, en verstoren doelbewust de frequentiegolven van kinderen en volwassenen via satellietcommunicatiesystemen, en dit gebeurt met zo’n grote frequentie, dat wij ons er niet van bewust zijn dat wij gegijzeld worden. Dit is SPECIAAL WAAR VOOR VIDEO SPELLEN, SPEELSTATIONS, enz. want dit alles probeert deze kinderen te DE-ACTIVEREN, zodat de planeet niet in staat zal zijn om vooruit te komen en de Nieuwe Tijd in te gaan. Vooral vanwege de angst om de controle over de massa’s te verliezen.

Sommige ouders zijn totaal ongevoelig voor de behoeften van deze kinderen…. Niet opzettelijk, maar door de levensstijl die ze hebben aangenomen. Kinderen worden van jongs af aan aan de zorg van vreemden overgelaten, en dan in een schoolsysteem gedumpt, dat ze verbijsterend en ronduit saai vinden.

Het feit is dat deze kinderen KRIJSTALLIJN zijn in VORM….. Ze weten hoe ze kristallen moeten programmeren, en hoe ze via hen onderwezen kunnen worden. Zij vibreren op zo’n hoge frequentie, dat alles wat niet van de zuiverste frequenties is, hen zal irriteren en hen zal doen uitslaan… omdat zij hun frustratie niet kunnen verwoorden over het feit dat zij niet begrepen worden, en hun innerlijke liefde en licht niet gevoed worden.

Leer ze van jongs af aan mediteren. Speel zachte en rustige muziek. Zet ze in een lichte en luchtige kamer, met mooie zachte kleuren. Breng ze naar buiten in de natuur: – ze houden van dieren, vogels, water, planten. Leg overal kristallen neer en laat ze ermee spelen…

Zuiver de energie van de kamers waar ze zijn. Roep Aartsengel Jophiël, Rafaël en Michaël aan om hun energievelden te zuiveren, de kamers waarin zij zich bevinden en vraag om speciale bescherming voor hen. Vraag hun Beschermengelen om hen te omringen in een bel van beschermend licht.

Neem hen mee naar Reiki of andere Energie genezers, zodat hun energievelden op één lijn gehouden worden. Zij hebben geen karma en dus zijn hun aurische velden helder en kristalhelder.

Zij hebben liefde, liefde en nog eens liefde nodig en daarmee een liefdevolle leidende hand…. Omdat zij een sterke wil hebben, moet er een stevige leidende hand zijn, maar op zo’n manier dat zij hen begeleiden en er voor hen zijn wanneer zij u nodig hebben. Zij zullen extra bescherming en begeleiding nodig hebben en zij hebben hun ouders gekozen omdat zij wilden dat hun ouders dat voor hen zouden doen. Zij zullen niet gelukkig zijn onder de hoede van iemand anders: – zij hebben ervoor gekozen om op dit moment bij deze specifieke zielen te zijn (met inbegrip van hun broers en zussen, grootouders). Dus eer dat alstublieft, en laat hen niet achter in instellingen of bij mensen die hen niet begrijpen, noch van hen houden om wie en wat zij zijn!

Zij zijn hoog opgeleide specialisten, en zij hebben vaardigheden, zoals wij die vergeten zijn te gebruiken. Als wij er eenmaal in geslaagd zijn het Levensweb, de energieroosters en draaikolken te repareren, zullen zij het allemaal weer volledig laten functioneren en zullen zij kunnen bouwen op een manier die wij nooit hebben gekund.

Houd hun voedsel rauw en eenvoudig…. ga voor biologisch geteeld voedsel, en vegetarisch. Hou ze weg van dierlijk voedsel waar de dieren een trauma hebben opgelopen…. dat zullen ze aanvoelen door dit gewoon te eten!

Het zal speciale opvoedingstechnieken vereisen… maar dan, de ouders werden gekozen omdat zij deze vermogens hebben, de meesten van hen zijn zelf kristal- en regenboogkinderen… sommigen zijn dat misschien vergeten …. maar hebben dezelfde vermogens… toch, soms zijn deze sluimerend aanwezig geweest en deze kinderen zullen hen daaraan herinneren!

Sommigen kunnen moeite hebben met spreken, omdat ze gewend zijn telepathisch te communiceren. Sommigen kunnen het moeilijk vinden om te beginnen lopen, omdat ze gewend zijn aan lichamen met een veel lichtere frequentie. Het beste is om hen op alle mogelijke manieren te helpen, met liefdevol geduld. Paarden zullen hen helpen, omdat paarden zich kunnen afstemmen op hun energievelden, en kunnen helpen hun energievelden te stabiliseren, en hen te helpen met hun emoties. Dat kunnen honden en katten ook.

Probeer overal in huis planten en kristallen te hebben en waterpartijen… Dit alles zal hen kalmeren en verzachten. Voeg hoge frequentie geluiden toe, die zijn rustgevend en helpen hen te ontspannen.

Het zijn echt prachtige zielen, en enorm begaafd. Hou gewoon van ze, hou van ze, hou van ze!

 

Judith Kusel

 

 

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org