De Nieuwe Kinderen – Deel 3

De Nieuwe Kinderen Deel 3

Door: Judith Kussl – 17 Juli 2019 / Geplaatst 21 Juni 2021

De Nieuwe Kinderen – De Vrijwilliger Zielen

Jullie zijn gekomen om deze planeet op dit moment te helpen. Jullie zijn gewoon anders, omdat jullie hier niet thuishoren. Dit is niet jullie ware thuis. Jullie komen van plaatsen, waar de hele schepping in perfecte balans en harmonie is…. waar oorlogen, streven, haat en duisternis onbekend is…

Je bent ultragevoelig…. je kunt je inleven in andermans gedachten, gevoelens, en hun energievelden lezen… Vaak voel je je leeggezogen, omdat anderen je licht en liefde voelen, en als vampiers proberen ze je energievelden af te tappen en je energie weg te stelen (ook al doen ze dit onbewust). Daarom is het zo belangrijk om jezelf af te schermen.

Je kunt zien en door dimensies reizen. Meestal weet u hoe ruimtetuigen van andere wezens eruit zien, want in uw slaapstaat werkt u in laboratoria aan boord van deze enorme schepen, als wetenschapper of ingenieur enz. Je werkt nauw samen met de Engelenrijken en Opgestegen Meesters en je ZIET en VOELT gewoon iets anders.

Je hebt de neiging om je vaak geïsoleerd te voelen… het gevoel te hebben dat je er niet bijhoort…. Nou, dat doe je niet echt….

Velen van jullie zijn het Grote Wezen niet vergeten dat door het filter van jullie individualiteit schijnt. Het is jullie taak om andere Vrijwillige Zielen en vooral de Nieuwe Kinderen te helpen om zo te groeien, dat ook zij het niet vergeten. Sta de incarnatie bij van Eeuwige Geesten die boven hun leven dansen.

Wanneer jullie voor het eerst je eigen schoonheid en volmaaktheid zien, wanneer je de eeuwige realiteit van ZIJN bevestigt, wanneer je dit ziet in de ogen van de kinderen en anderen, kun je niet anders dan meer en meer putten en aanboren in je eigen schoonheid en volmaaktheid – de WAARHEID van WIE en WAT JE ZIJN: EEN GROOT KOSMISCH WEZEN MET EEN KORTE LEVENSERVARING OP DEZE PLANEET. Je hebt je vrijwillig aangemeld om dit te doen, om te ervaren hoe het voelt om dualiteit te ervaren, het duistere en het licht….. En om te leren onvoorwaardelijk lief te hebben ondanks de waargenomen imperfecties…

Haal het beste naar boven in alles wat je tegenkomt. Geef geen energie aan de ficties van hen die hun eigen onsterfelijkheid niet kennen, maar zie in plaats daarvan de geest, de ziel, die dit probeert te worden en die hun eigen eeuwige waarheid zijn vergeten. Erken dat zij delen van zichzelf zijn kwijtgeraakt en help hen zich te herinneren ….

Help een andere dimensie van Eeuwigheid stilletjes in je eigen zien en kosmische tijd en ruimte te glijden. Help een andere generatie, de Zonnekinderen, te ontwaken voor hun eigen innerlijke schoonheid, perfectie en waarheid.

Wanneer wij met de kleintjes spelen, spelen de engelen met de sterren…. De kracht van het spel opent de speelpoorten van het Universum waar wij allen met de Schepper God spelen… wij dansen de dans van Liefde en Licht met uitbundigheid en vreugde…. We verheugen ons in de hele schepping en we genieten simpelweg van elk moment van de vrijheid van het spelen van het spel van liefde en licht!

Het is een vreugdevol spel – dat jij en deze kinderen van plan zijn te spelen. Zij zullen jullie de onschuld in hun harten leren die onvoorwaardelijke liefde omhelzen en jullie eraan herinneren dat dit is waarvoor jullie gekomen zijn om te leren. Wij zullen de Aarde erven met deze liefde…

In jullie ziel en de zielen van deze kinderen… in jullie harten en geesten… zijn visioenen van de Nieuwe Aarde. Jullie zijn hier om de mensheid voor te bereiden en bij te staan voor het KOSMISCH Lied VAN LIEFDE en om allen om jullie heen te inspireren OM ÉÉN LIED TE ZINGEN EN TE DANSEN OP DE RITHME EN DE BEAT VAN ÉÉN DEUN – DE KOSMISCHE ENE!

Voel de speelsheid van deze verbeeldingen. Licht op! Het is in de Nieuwe Kosmische Energieën dat wij VRIJE KEUZE kunnen maken die onze eigen wedergeboorte en die van deze planeet zal versnellen, terwijl wij ons opnieuw bij onze Kosmische Broeders en Zusters voegen in de EENHEID van allen en ons de grootsheid, de grootsheid van ons eigen ZIJN herinneren!

De kleintjes verliezen hun vermogen om te dromen omdat jullie hen voeden met playstations en destructieve TV en dingen die hun geesten blokkeren en verstoren …..

Leer hen opnieuw te verbinden met hun eigen hart en ziel. ….. Begrijp hun intenties en herinner je je eigen….. Leid hen om keuzes te maken die de planeet naar vrede zullen helpen…. Het is vrede die zij kennen en begrijpen… Het is liefde die zij en jullie brengen vanuit de diepten van jullie eigen ziel. Door vrede en liefde leren zij en jullie allen een groter begrip van de mensheid.

We keren terug naar onze oorsprong …. naar wie en wat we waren voordat sommigen van ons leerden om alles te vernietigen. We zijn nu hier om eenvoudigweg de WAARHEID en het LICHT terug te brengen op deze planeet… en om allen te helpen op te stijgen naar de volgende dimensionale staat van Zijn, waar vrede en liefde hoogtij vieren… waar geen gebrek is, noch streven, noch oorlog, noch haat….

Kom broeders en zusters…. Omhels LIEFDE, Licht en WAARHEID van je eigen ziel… de essentie van schoonheid…. de eeuwige grootsheid en grootsheid die diep in je aanwezig is!

Leer weer te lachen! Als jullie lachen en de kinderen lachen, stralen de sterren vreugde uit! Want in jullie eigen gelach en dat van hen, zit vreugde en hoop voor het Nieuwe Licht en de Liefde die op de planeet Aarde schijnt…. de planeet van vrije keuze…. de planeet van liefde en gelach…. in het proces van herboren worden….

Lachen en vreugde zijn noodzakelijk voor deze planeet om te groeien naar de hoogste vibraties van liefde, vreugde, vrede ….. bovenal voor alle mensen om je heen!

Laten we de handen ineen slaan… en een Nieuwe Aarde en de Nieuwe Gouden Eeuw creëren! Laten we leren te dansen met de Kosmische Energieën en ons de WAARHEID herinneren van wie en wat we ECHT ZIJN: LAAT ONS LICHT SCHIJNEN EN DE WERELD ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE, JOY, PEACE LEREN EN terugkeren naar een uitbundig leven en euforische levensstijl!

 

 

Judith Kusel

 

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org

♥  ♥  ♥ 

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien