De Nieuwe Kinderen – Deel 1

De Nieuwe KinderenDeel 1

Door: Judith Kusel – 17 Juli 2019 / Geplaatst 19 juni 2021

De nieuwe kinderen zijn op deze planeet geïncarneerd, zoals gezegd, vanaf na de 2e Wereldoorlog – de eerste vrijwilligers maakten de weg vrij – voor deze SUPERKIDS die in dit jaar en de komende jaren incarneren. Zij zullen de gouden brug zijn tussen de laatste Kristal- en Regenboogkinderen die sinds 1994 geboren zijn en zij zullen degenen zijn die als laatste de Kunst van het Leven in EENHEID met allen beheersen – dus ook zelf-meesterschap – en daarmee zichzelf kunnen verjongen – zij zullen dus de kunst van de lange lichtzinnigheid beheersen.

Om samen te vatten- deze zielen incarneren vrijwillig om deze planeet te helen, de eersten en de laatsten om de technologie en het denken te revolutioneren, terwijl sommigen het natuurlijke vermogen hebben om de energieroosters, velden, portalen, enz. van deze planeet aan te boren en te reactiveren – om de Nieuwe Gouden Eeuw te helpen inluiden.

Toen de vrijwillige zielen in de rij stonden voor incarnatie, werden zij eerst gebrieft over de omstandigheden op deze planeet – de meest vijandige in de meest strenge school voor het aanscherpen van de aangeboren kracht van de ziel in de WIJSHEID van de schepping. Zij werden ingelicht over hun specifieke missie – en ook over welke emoties, uitdagingen, zielslessen, zij zouden moeten beheersen en – tegelijkertijd – hun unieke talenten en vermogens in de wereld brengen – en zo revolutionaire veranderingen teweegbrengen…. Veel hiervan is al gebeurd -( zoals het internet), en de technologische vooruitgang die volgde op de 2e wereldoorlog.

Er was geen manier om te weten wat er zou gebeuren met zulke hoog-geëvolueerde Wezens als ze eenmaal in fysieke vorm waren – dichte fysieke vorm op deze planeet. (Hoe meer Hoogontwikkeld je bent, hoe minder je een dichte fysieke vorm nodig hebt – vandaar het vermogen om jezelf naar believen te teleporteren naar elke hoek van de melkwegstelsels en de schepping waar je wilt zijn – door intentie en geestkracht te gebruiken).

Zij werden (en worden) nauwlettend in de gaten gehouden, zodat kon worden waargenomen hoe zij zich aan deze planeet zouden aanpassen. Velen van hen raakten de weg kwijt – gewoonweg niet in staat om om te gaan met dichte lichamen (zoals gezegd) – en dus kozen sommigen ervoor om hun lichamen te verlaten en naar huis terug te keren. Sommigen bezweken voor de materiële wereld door te vergeten wie ze waren – en daarmee kwamen de verslavingen aan stoffen, seks, enz. (Hierbij aantekenend dat er geen goed of fout is – alleen maar leren dat evenwicht in alle dingen nodig is, om een evenwichtig leven te leiden).

Om dit punt te illustreren, vertel ik u een zeer interessant verhaal dat mij enige tijd geleden door iemand werd verteld en dat dit punt illustreert aan een TEE. Ik ben er zeker van dat zij het niet erg zal vinden dat ik dit verhaal met u deel – aangezien zij nu twee van haar eigen Regenboogkinderen heeft. Door het feit te erkennen, dat zij zelf een van de vrijwillige zielen is en een genie – is zij nu in staat haar kinderen te helpen zich aan te passen aan deze planeet – zoals zij zelf heeft moeten leren zich aan te passen aan – zichzelf!

Zij was een top-professional op de geldmarkten van de wereld, had een echtgenoot, een kind, en de hele wereld aan haar voeten – en toch ook zwaar aan de drugs, enz. Op een morgen, vertelde ze me, werd ze wakker – zag haar eigen spiegelbeeld in de spiegel – en kreeg een SCHOK! Voor de eerste keer drong het allemaal tot haar door – de doodsheid – de levenloosheid – van haar eigen ogen!

Het bleek de wakeup call van haar ziel te zijn! Ze liep niet alleen weg bij haar man, ze nam ontslag. Op de een of andere manier belandde ze in een genezingscentrum en kreeg ze te horen dat ze de toiletten moest schrobben – wat haar precies op één lijn bracht met het volgen van haar ware roeping en nu helpt ze andere mensen te genezen!

Ik heb de laatste jaren een enorme wake-up call gehad – waar ik eeuwig dankbaar voor ben! Toen ik me herinnerde wie ik werkelijk ben, begon de rest op zijn plaats te vallen!

Soms is het nodig om slapende vrijwillige zielen wakker te maken, door middel van een bijna-doodervaring, een of ander groot trauma, of andere levensveranderende ervaringen.

 

Judith Kusel

 

 

Vertaling: Martien – wakkeremensen.org

♥  ♥  ♥

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien