Moederschip Aarde Heeft Zich Geopend

Moederschip Aarde Heeft Zich Geopend

11 december 2020 / Door  Judith Kusel

 

Moederschip Aarde heeft de gashendels opengezet en vliegt nu letterlijk met immense hoge snelheden. Ze beweegt zich nu naar de Universele Eenheid, en versnelt daarmee naar de 7e Dimensionale staat.

We zijn in voor meer drastische en intense veranderingen. Niet alleen de innerlijke, maar ook de uiterlijke veranderingen.

De Oude Wereld is niet meer.

Je kunt je vastklampen aan wat er was en wat je denkt dat er nog steeds bestaat en je zult merken dat je op een andere plek staat.

Wat je nog steeds ervaart is slechts een holografisch beeld van de oude wereld – in werkelijkheid is het niet meer in vorm. Veel zielen zullen zich zo vastklampen aan de oude wereld, en het holografische beeld daarvan, dat ze ervoor zullen kiezen om niet  te ascenderen. Ze zullen ervoor kiezen om daar te blijven, en het lijden en de pijn voort te zetten, in versnelde vormen.

Allen hebben vrije wil en keuze.

Deze versnelde verschuiving heropent zoveel van wat al miljarden jaren op aarde sluimert.

Terwijl Moederschip Aarde in een stroomversnelling komt, zullen allen weer opstaan, en zoveel zielen die wakker zijn en zich bewust zijn, stappen nu in veel hogere dimensionale leiderschapsrollen.

Dit is een tijd waarin het zal lijken alsof je in geen enkele vorm leeft. De Nieuwe Jij, is nog niet helemaal gevormd. Toch is het er al en opereert, leeft en ademt het in de hogere Dimensionale Staat. Op sommige momenten, wanneer je een stap terug moet doen in het holografische beeld van de 3D, zal het surrealistisch aanvoelen. Het is alsof je ineens in een Drama staat waar je niet meer in wilt acteren. Je trekt je gewoon terug, want je weigert om je nog langer in de illusies te laten meeslepen. Je bent het ontgroeid. Je bent het ontgroeid.

Vanmorgen heb ik in meditatie een Goddelijke uitstorting van de Liefde ontvangen, op een manier die ik nooit eerder in staat was te ontvangen.

Ik kreeg te zien hoe het Goddelijke deze Liefde in elke levende cel, elke DNA-streng, elk atoomdeeltje op de planeet aarde, in alles en iedereen giet.

Dit is het diepgaande!

Open jullie hartcentrum en laat deze uitstorting in je stromen. Het zal je nog meer verschuiven. En daarmee zal je relatie met jezelf en alle anderen verschuiven.

Ik kreeg te zien hoe de zielenfamilies nu samenkomen, en hoe die samen zouden moeten zijn, worden samengetrokken. In het begin misschien energetisch, maar het gebeurt.

Want zielen zijn niet gebonden aan de fysieke vorm. Zielen kunnen overal en in alle dimensies samenkomen, parallelle bestaansredenen en Universiteiten.

Dit is massief.

Dit is intens.

Dit is immens.

Ik heb bijna geen woorden meer om dit te beschrijven.

De enorme omvang van wat er nu gebeurt gaat ons raken in Tsunami’s en Vloedgolven.

Dit is niet te stoppen.

Door de prachtige Judith Kusel

Artikelbron

Vertaling: Martien