Bovenzintuigelijke Liefde

Bovenzintuigelijke Liefde

Door: Judith Kusel – 20 juni 2024

Met de versnelde ascensie worden veel van de oude energiecentra en vastzittende energieën, zelfs in de astrale gebieden, opgeruimd.

Ik heb sinds 2009 veel energiezuiveringswerk gedaan, en wat mij het meest opviel en mijn hart en ziel echt raakte, was het opruimen van half mens/half dier, die in Atlantis en zelfs vóór Atlantis werden geschapen.

Ze waren het meest tragisch om op te ruimen, want ze waren niet dierlijk en ook niet menselijk. Sommigen waren onbeschrijfelijke monsters. Dit was zo’n donkere fase in wat de wetenschap kan doen, wanneer ze proberen tegen goddelijke universele wetten in te gaan en pijn en lijden te creëren.

Toch is er zoveel meer, omdat het sacrale chakra van de aarde en in de hele mensheid nu een enorme schoonmaak ondergaat – want al het trauma en de pijn die gepaard gaan met seksueel misbruik, met familierelaties, slavernij, etc. worden opgeruimd. zelfs vanuit de astrale gebieden.

In mijn Ziel-Lezingen komt het binnen de familierelaties, en die van koppels, vaak naar voren dat ze in andere levens vaak incarneerden in gezinnen, waar broer en zus, vader en dochter, enz. met elkaar getrouwd waren – vooral in de Egyptische koninklijke familie. Vaak zullen deze relaties zich voortzetten binnen het familiemilieu of zelfs wanneer deze zielen elkaar ontmoeten en geen familie van elkaar zijn. Dit leidt vaak tot wat wij ‘incest’ noemen, maar in werkelijkheid hadden de zielen de relaties in dit leven overgenomen.

Voor mij geeft dit de complexiteit aan van alle relaties die we ooit als collectief hebben gecreëerd en verkeerd hebben gecreëerd, en daarbij nog gedwongen huwelijken, trofeevrouwen, slavernij en al het misbruik dat verband houdt met de seksuele sfeer, en de grotere relaties.

Dit alles is nu aan het helen op de diepste niveaus, en moet nu geheeld en losgelaten worden, op de diepste manieren. Dit omvat mentale en andere mishandeling.

We bevinden ons nu in een versnelde ascensie. Dit betekent dat nu de Oude Aarde en de oude structuren en vormen uiteenvallen, de vastzittende zielen worden losgelaten en al het trauma en de pijn die op bepaalde plaatsen energetisch in het collectief zijn ingebed en vaak in de grond vastzitten, een verdieping van de reiniging en zuivering van alle rijken, zoals gezegd inclusief het astrale.

Het goede nieuws is dat onze diepste behoeften, angsten en problemen nu ook genezen worden, vooral op seksueel gebied. We transcenderen alle oude lagere lichamen en inderdaad alles wat ons vast heeft gehouden in de driedimensionale staat. Het is de genezing van de diepste trauma’s uit het verleden, en meer dan dit, zo vaak diep verborgen in de menselijke psyche.

Transcendente liefde is precies dat. Het brengt de balans tussen het mannelijke en vrouwelijke, terwijl we steeds meer richting androgynie bewegen.

Dit is de nieuwe manier, waarbij de diepe verbinding van ziel tot ziel is, en inderdaad diep spiritueel, transcendent, en waarbij de versmelting ziel met ziel is, het fysieke overstijgt. Het zal uiteindelijk de terugkeer zijn dat partners alleen fysiek en seksueel zullen samensmelten als ze willen co-creëren. Het zal een diepe eenheid tot stand brengen die eeuwig en transcendentaal is, en de ultieme Liefde, die doordrenkt is van totaal vertrouwen, respect en onvoorwaardelijke liefde.

Op dit moment moeten zovelen nog steeds de sacrale gebieden in zichzelf naar de diepste genezing brengen en het trauma van het verleden en zelfs deze incarnatie eindelijk loslaten, door vergeving en het loslaten van alle schaamte, schuld en schuld, van zichzelf en van anderen.

Dit alles leidt terug naar het zelf, want het betekent inderdaad het innerlijke kind genezen, en uiteindelijk van jezelf houden tot in de diepste schaduwen en het hoogste licht, en de heelheid en eenheid vanbinnen omarmen.

In werkelijkheid kun je alleen van een ander houden in de mate dat je van jezelf houdt.

Voor mij is dit de terugkeer naar het hart van de Liefde, naar de ultieme Liefde waar onze zielen altijd diep naar hebben verlangd sinds onze geboorte, en nu eindelijk de onze, nu we volledig de Nieuwe Aarde betreden.

Transcendente liefde is de norm in de Nieuwe Gouden Eeuw.

Judith Kusel

Nederlandse vertaling: wakkeremensen.org