Begeleiding Van Het Hart

Begeleiding Van Het Hart

Door: Judith Kusel – 10 december 2022

“Ik heb gemerkt dat wanneer ik vertrouw op mijn eigen buikgevoel, die innerlijke stem, en ik daar gehoor aan geef, ik altijd tot iets geleid zal worden en zal blijken dat het verstandig en juist was om te doen, of op te schrijven en er gewoon gehoor aan te geven.

Wanneer mijn denken in de weg zit, en dus de stem van het hart en de ziel wantrouwt, dan worden de dingen ingewikkeld. Dan leidt wantrouwen tot dwaling.

Als het hart het denken leidt, dan wordt het denken doordrenkt met de kracht van de Liefde en dan leidt de Liefde de weg.

Ik begin meer en meer te begrijpen dat wanneer het denken doordrenkt is met de kracht van Liefde, het denken en het hart hand in hand gaan en dat men dan niet kan werken tegen de Kosmische Wet van Eén – want er kan geen scheiding zijn, wanneer twee als één werken en dan deel worden van het Grotere Geheel.

Het is wanneer de twee afgescheiden worden dat men verdwaalt en dan begint de hele bezwering van het afscheidingsbewustzijn, terwijl er in feite GEEN afscheiding is.

Het HART weet dit heel goed, want het hart is verbonden met de ziel, en dus met de grotere Over-ziel, en het Kosmische Hart. Het kan nooit worden afgescheiden van de ENERGIE die het in wezen is.

Hierin ligt de essentie van de bewustzijnsverandering – de terugkeer naar EENHEID en de terugkeer van de vereniging van hart en denken.

Judith Kusel

Vertaling: wakkeremensen.org