Als We Oprijzen

Als We Oprijzen

door: Judith Kusel – 21 September 2021

Als we oprijzen naar het hogere bewuste gewaarzijn, waar we onze zielswaarheid leven en dus het leven vanuit een hoger perspectief leven en ervaren, zijn we ons ervan bewust dat er met geen enkele ziel iets kan gebeuren tenzij de ziel dit toestaat.

Sterker nog, op een hoger niveau stemt de ziel ermee in dit te ervaren om zielenmeesterschap te bereiken en steeds hogere graden van onvoorwaardelijke liefde en verlichting te bereiken.

Dus voordat er iets in je leven gebeurt, hebben jij en alle andere zielen ermee ingestemd om hieraan deel te nemen.

Zielen stemmen hier namelijk mee in, zodat zij elkaar kunnen onderwijzen en inderdaad allemaal lessen in meesterschap kunnen opdoen.

Sommige zielen kunnen inderdaad kiezen voor pijn en sommige kunnen kiezen voor terminale ziekte, om zielsgroei te bereiken op manieren die wij misschien niet altijd begrijpen.

In de hoogste staat van meesterschap begrijpen wij dat er niets en niemand is om de schuld te geven, noch om je voor te schamen, noch iets om je schuldig over te voelen of om over te treuren.

Wanneer je begint te leven en het leven te zien door het hoogste perspectief en vanuit het hogere ziele-zelf, zul je de ziel(en) perfectie voor je zien en beginnen te zien vanuit het hart van liefde.

Dan zal jouw hoogste visie van de ziel in kwestie, en wanneer je deze visie van hun hogere ziel zelf vasthoudt, zich daadwerkelijk manifesteren, als jouw ware visie van hun geperfectioneerde ziel zelf, wat hen in staat stelt dit te omarmen en te leven, net zoveel als jij dat van jou leeft.

In werkelijkheid is alles één.

We creëren werkelijk allemaal onze eigen ervaringen en dus, zodra we ons hier bewust van zijn, overstijgen we daadwerkelijk de schijnbare gebrokenheid en afgescheidenheid omdat we echt allemaal Eén zijn.

Eén Liefde.

Eén hart.

Eén Wezen.

De Ene is de Velen, en Velen zijn de Ene.

 

 Judith Kusel

Bron

 

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org