Alles Is In Beweging

Alles Is In Beweging

Door: Judith Kusel – 22 februari 2023

 

Alles is in grote beweging, want het oude wordt naar de oppervlakte gespoeld, zelfs als het diep begraven ligt in zowel ons onderbewustzijn als het collectieve onderbewustzijn.

Verwacht dat het er heet aan toe gaat – en wat er ook wordt opgekropt of aan de oppervlakte komt, of schijnbaar verstorend of storend is, laat gewoon los wat je in jezelf moet loslaten, inclusief angsten, en doe het innerlijke losmaak- en helingswerk. Laat dan los.

Maak onmiddellijk contact met de Hogere Ziel Zelf en het Goddelijke binnenin, en herstel je evenwicht. Vraag om Goddelijke en kosmische hulp en bijstand, en het zal gegeven worden.

Wanneer we denken dat we niet meer verder kunnen, verschijnt er altijd hulp in een of andere vorm, want we worden liefdevol gedragen en gesteund door deze immens veranderende tijden.

Het element water laat zich nu op zoveel manieren voelen, nu we volledig het Watermantijdperk binnengaan. Water is flexibel en vloeibaar. Water houdt het geheugen vast en water is gevuld met heilige geometrieën en heilige leven gevende kracht.

Water stroomt en vindt nieuwe wegen, en vindt nieuwe stromingen uit. Het reinigt en zuivert, en brengt nieuw leven in vorm en bestaan. Ons lichaam bestaat voornamelijk uit water. Er is water op de Aarde en in de Aarde bevinden zich ondergrondse rivieren, bronnen en ook oceanen!

Als je de ruimte ingaat, is er vloeibaar water, en geen lucht. Een van de astronauten verdronk bijna tijdens een ruimtewandeling, omdat er water in zijn ademhalingsapparatuur kwam. Er is een ring van water rond de planeet en overal in de ruimte.

Water wordt vaak geassocieerd met gevoelens, diepe gevoelens. Water reageert dus op liefdevolle energie en versterkt die. Negatieve energie verstoort de waterpatronen.

We zullen merken dat we steeds gevoeliger worden voor negatieve energie en energievelden. Water laat zich niet structureren, het stroomt waar het wil.

Ook wij, nu we vloeibaarder worden, zullen gestructureerd leven en bestaan niet langer kunnen vasthouden. Wij worden vloeibaarder, flexibeler, vloeiender en in dat proces openen wij, net als het waterelement, nieuwe wegen, nieuwe levensvormen, nieuwe beginpunten terwijl wij nu de Nieuwe Gouden Eeuw mede creëren, in onszelf en buiten onszelf.

Wij zijn inderdaad de vloeibaarheid in liefde, met liefde en door liefde.

Judith Kusel

Vertaling: wakkeremensen.org