Zou de regering Jezus kanker laten genezen? / Edward Morgan

Zou de regering Jezus kanker laten genezen?
8 april 2018 door Edward Morgan

In de jaren 1990 zag ik een federale rechtszaak in een rechtszaal in Los Angeles. De verdachte werd beschuldigd van het verkopen van medicijnen zonder vergunning om geneeskunde te beoefenen.

De beklaagde was bereid te beargumenteren dat a) de stof die hij verkocht, van nature in het lichaam was geproduceerd en b) het effectief was.

De aanklager besloot een dergelijke verklaring uit te sluiten omdat het niet relevant was.

De rechter stemde toe. Daarom was de rechtzaak smerig, bruut en kort. De beklaagde is jarenlang schuldig bevonden en tot gevangenisstraf veroordeeld.

Dit is hoe de federale bureaucratie werkt. “Heeft u een door de overheid uitgegeven licentie om te genezen? Nee? Je bent een crimineel. Einde verhaal.”

Ik geloof dat als Jezus van Nazareth vandaag op de aarde zou wandelen, in de Verenigde Staten, hij op dezelfde grond zou worden gearresteerd.

Dit zou vooral zo zijn als hij kanker genas.

Stel je deze extreme situatie eens voor: in een stadion vol met 50.000 mensen met de diagnose kanker zwaait Jezus van Nazareth met zijn hand en geneest ze allemaal in een paar seconden.

Nu bedreigt hij de winst van veel bedrijven, om nog maar te zwijgen over de macht van de overheid, die het monopolie van chemo-straling-operaties tot het uiterste steunt.

Dus hij wordt gearresteerd. Hij wordt berecht. Hij kiest ervoor om zichzelf te verdedigen zonder een advocaat. Hij vertelt de rechtbank dat genezen van kanker geen misdaad is.

De officier van justitie maakt bezwaar. “Edelachtbare,” zegt hij, “of deze man kanker heeft genezen, staat buiten kijf. Hij heeft geen vergunning om medicijnen te beoefenen. Dat is waarom we hier vandaag zijn. We stellen eenvoudig vast dat a) hij medicijnen aan het beoefenen was en b) hij geen door de overheid uitgegeven vergunning heeft. Dat is de reikwijdte van deze procedure.”

De rechter is het daarmee eens. Het vonnis wordt uitgevaardigd. Schuldig.

Natuurlijk, op een ander front, nemen de belangrijkste media, die voor hun bestaan ​​afhankelijk zijn van farmaceutische reclame, de bal en rennen ermee weg. De netwerken en grote kranten zoeken ‘experts’ op, die nadrukkelijk stellen dat wat Jezus van Nazareth ‘in het stadion’ ‘uitvoerde’ louter hypnose was. Het was een placebo-effect. Ongeacht de plotselinge “remissies” die mogelijk zijn opgetreden, zijn slechts tijdelijk. Tragisch genoeg zullen de kankers terugkeren.

Niet alleen dat, deze 50.000 mensen zijn effectief op een zijspoor gezet en afgeleid van het zoeken naar “echte zorg van echte artsen.” Met chemo, met bestraling, met een operatie, zouden ze de kans hebben gehad om te overleven en een lang normaal leven te leiden.

Andere media-experts sturen deze vlag: “Veel aanwezigen in het stadion klampten zich bitter vast aan hun religie. Ze weigeren wetenschap te accepteren. Ze leven in het verleden. Ze geven de voorkeur aan bijgeloof over echte medische zorg. In feite bedreigen ze de hele basis van de gezondheidszorg, aangezien andere verwarde en misleidende Amerikanen zich nu van de artsen kunnen afkeren en slangen olie verkopers en predikers zoeken voor genezing.”

Vanuit de hoogste regionen van politieke macht in dit land, gaat het woord stilletjes naar de media: volg niet de mensen die in het stadion waren; probeer ze niet te volgen; verzamel geen statistieken over hun overlevingspercentages; ga verder met andere verhalen (afleiding); laat deze hele gekte verdwijnen.

Maar bij de bevolking verspreidt zich een bewustzijn: de overheid controleert genezing door middel van licenties. Dat is de manier waarop de overheid in wezen één vorm van ‘genezing’ beschermt en haar in staat stelt een allesomvattend kartel te worden.

Wat zou het alternatief zijn voor licenties?

Contracten.

Contracten zijn overeenkomsten die zijn aangegaan door instemmende volwassenen, die de verantwoordelijkheid voor de uitkomsten op zich nemen. In het geval van genezing zou in een contract worden vastgelegd dat mensen het recht hebben om ongelijk te hebben.

Laten we zeggen dat twee toestemmende volwassenen, Jim en Frank, toestemmen dat Frank Jim behandelt voor zijn artritis met water uit een bron op Frank’s eigen land.

De twee mannen erkennen dat er geen aansprakelijkheid wordt verbonden aan de uitkomst. Met andere woorden, of Jim nu beter of slechter wordt, niemand gaat een rechtszaak aan. Niemand zal naar de overheid gaan voor het herstellen van fouten.

Het bronwater kan prachtig zijn of het kan volledig nutteloos zijn. Beide mannen begrijpen en erkennen dat. Maar ze hebben het recht om de behandeling te proberen, omdat ze vrij zijn.

Onmiddellijk zeggen mensen: “Dit is belachelijk. Water kan artritis niet genezen. Frank bedriegt Jim. Jim is een slachtoffer. Hij moet naar een dokter. Hij moet met medicijnen voor (dus niet tegen) artritis doorgaan.”

Nee, Jim hoeft niets te doen. Hij is vrij.

Om het anders te zeggen, Jim heeft het recht om gelijk of ongelijk te hebben. Het is zijn beslissing, die buiten het bereik van enige autoriteit valt.

Als de overheid probeert dat recht van ons allemaal te af te pakken, zegt het in feite dat het weet wat correct is, het weet wat waar is, het weet waar we behoefte aan hebben en nodig hebben, en het zal het ons geven, zelfs als ze het ons door onze keel moeten duwen. Klinkt dat als vrijheid voor jou?

Als Jezus van Nazareth vandaag in de Verenigde Staten woonde en als hij rondging voor het genezen van kanker, zou hij worden gearresteerd. Hij zou niet beschuldigd worden van godslastering of verraad. Hij zou worden beschuldigd van iets veel simpelers en meer alledaags: het beoefenen van medicijnen zonder een vergunning.

En hij zou worden veroordeeld en bestraft.

Omdat de regering, in haar troon van corruptie, in haar partnerschap met bedrijven, eigendomsrechten en illegale belangen wil monopoliseren.

Bron:  https://jonrappoport.wordpress.com/2018/03/14/would-the-government-let-jesus-cure-cancer-2/

vertaling: Martien

♥  ♥  ♥

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

Alvast bedankt, Ine & Martien