Smoking gun: Fauci verklaart dat de COVID-test een fatale fout heeft;………………….

Smoking gun: Fauci verklaart dat de COVID-test een fatale fout heeft; bekentenis van de “geliefde” expert onder de experts

De COVID misleiding is ten einde, uit elkaar geblazen

door Jon Rappoport – 6 november 2020

Oké, daar gaan we. Smoking gun. Jackpot.

Recht vanuit het paard zijn mond. Rechtstreeks van de man waarvan ons verteld wordt de nummer één COVID expert in het land te zijn. Wat Fauci zegt is de gouden waarheid.

Nou, wat dacht je van DIT?

16 juli 2020, podcast, ” Deze Week in Virologie”: Tony Fauci zegt dat de PCR COVID test nutteloos en misleidend is als de test wordt uitgevoerd bij “35 cycli of hoger.” Een positief resultaat, dat wijst op een infectie, kan niet worden geaccepteerd of geloofd.

Hier, in techno-spraak, is een uittreksel van Fauci’s hoofdcitaat (beginnend bij ongeveer de 4-minuten markering [1]):

“…als je de test uitvoert bij een drempel van 35 of meer cycli…is de kans op replicatie-bewustheid miniem…je kunt bijna nooit het kweekvirus [een echt positief resultaat opsporen] van een drempelcyclus van 37…zelfs 36…”

Elke “cyclus” van de test is een kwantumsprong in versterking en vergroting van het testexemplaar dat van de patiënt wordt afgenomen.

Te veel cycli, en de test zal allerlei irrelevant materiaal opduiken dat ten onrechte als relevant zal worden geïnterpreteerd.

Dat wordt een vals positieve reactie genoemd.

Wat Fauci niet heeft gezegd op de video is: de FDA, die de test voor publiek gebruik toestaat, adviseert de test tot 40 cycli uit te voeren. Niet 35.

Daarom zijn alle laboratoria in de VS die de richtlijn van de FDA volgen, bewust of onbewust, betrokken bij fraude. Fraude op een monsterlijk niveau, omdat…

Miljoenen Amerikanen wordt verteld dat ze besmet zijn met het virus op basis van een vals positief resultaat, en…

Het totale aantal COVID-gevallen in Amerika – dat gebaseerd is op de test – een grove vervalsing is.

De lockdowns en andere beperkende maatregelen zijn gebaseerd op deze frauduleuze geval nummers.

Laat me dat nog eens herhalen. Fauci zegt dat de test nutteloos is als hij met 35 cycli of meer wordt uitgevoerd. De FDA zegt dat de test tot 40 cycli kan worden uitgevoerd om te bepalen of het virus aanwezig is. Dit is de criminaliteit in een notendop.

Als iemand in het Witte Huis een paar hersencellen heeft om samen te wrijven, neem dan een gigantische megafoon op en begin de waarheid te onthullen aan het Amerikaanse volk.

“Hallo, Amerika, jullie zijn bedrogen, belogen, bedonderd en meegenomen voor een verwoestend ritje. Op basis van valse wetenschap werd het land opgesloten in een lockdown.”

Als iemand in het Congres een paar hersencellen in werking heeft, trek Fauci dan in een televisiehoorzitting en maak in tien minuten gehakt van de nepwetenschap die deze hele vuile, stinkende aanval op de Amerikaanse economie en haar burgers heeft gedreven.

Oké, hier zijn twee stukken bewijs voor wat ik hierboven heb geschreven. Ten eerste hebben we een CDC-citaat op de website van de FDA, in een document met de titel [2]: “CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel For Emergency Use Only. Zie pagina 35. Dit document is gemarkeerd met “Effectief: 07/13/20”. Dat betekent dat, hoewel het virus met zijn oudere naam wordt aangeduid, het document vanaf juli 2020 nog steeds relevant is. “For Emergency Use Only” verwijst naar het feit dat de FDA de PCR-test heeft gecertificeerd onder een traditionele categorie genaamd “Emergency Use Authorization”.

FDA: “…een testmonster wordt als positief beschouwd voor 2019-nCoV [virus] als alle 2019-nCoV marker (N1, N2) cyclus groeicurven van de drempelwaarde binnen 40,00 cycli (< 40,00 Ct) de drempelwaardegrens overschrijden”.

Natuurlijk zouden de testlaboratoria die deze richtlijn lezen, concluderen: “Nou, om te zien of het virus bij een patiënt aanwezig is, moeten we de test helemaal tot 40 cycli uitvoeren. Dat is het officiële advies.

Dan hebben we een artikel in de New York Times (29 augustus/bijgewerkte 17 september): “Uw coronavirus test is positief. Misschien zou het niet zo moeten zijn.” Hier zijn geld citaten:

“De meeste tests stellen de limiet op 40 [cycli]. Een paar op 37.”

“Stel de limiet in” betekent meestal, “We gaan helemaal naar 40 cycli kijken, om te zien of het virus er is.”

The Times: “Dit aantal versterkingscycli dat nodig is om het virus te vinden, de zogenaamde cyclusdrempel, is nooit inbegrepen in de resultaten die naar dokters en coronaviruspatiënten worden gestuurd…”

Boem. Dat is de clou, de grote finale. Labs willen of zullen hun samenzwering in deze misdaad niet onthullen.

Begrijp je het hele plaatje?

Ik hoop het.

Als een advocaat niet naar de rechtbank gaat met dit alles, of als een rechter niet oplet en het licht ziet, moeten ze ontdaan worden van hun baan en naar het Noordpoolgebied gestuurd worden om sneeuw te verkopen.

Bronnen:

[1] https://youtu.be/a_Vy6fgaBPE?t=260

[2] https://www.fda.gov/media/134922/download

[3] https://www.nytimes.com/2020/08/29/health/coronavirus-testing.html

Vertaling: Martien