Rebellie tegen de Lockdowns neemt toe; het volk heeft er genoeg van.

Tekenen der tijd….

Er zijn grote antilockdownprotesten in heel Europa. Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Italië, het Verenigd Koninkrijk, Polen. De media proberen de verslaggeving over deze gedenkwaardige gebeurtenissen te onderdrukken.

In Zuid-Californië weigeren vijf sheriffs van dichtbevolkte provincies (17 miljoen mensen) het nieuwe uitgaansverbod van gouverneur Newsom te handhaven. Een petitie om de gouverneur af te zetten is in volle gang.

In New York hielden leden van de Joods-Chasidische sekte een bruiloft die werd bijgewoond door enkele duizenden mensen, die dicht op elkaar zaten zonder mondkapjes.

In een meer intieme setting, van dichtbij en persoonlijk, schreeuwden de leden en eigenaars van de sportschool in Buffalo, New York, agenten en een officier van volksgezondheid de tent uit. Ze waren de sportschool binnengekomen omdat de bijeenkomst het voorgeschreven aantal mensen had overschreden. Het personeel van de sportschool leidde de politie weg en volgde hen, om er zeker van te zijn dat ze het terrein verlieten.

In Buffelo kwamen demonstranten naar het huis van Erie County Executive, Mark Poloncarz, om hun woede te uiten over nieuwe lockdown beperkingen. Het protest was ook gericht tegen de gouverneur van New York, Andrew Cuomo.

Sheriffs in Fulton en Erie Counties (New York) weigeren om Thanksgiving lockdowns af te dwingen die het aantal mensen in particuliere woningen aan banden moet leggen.

In diverse gebieden van Engeland, heeft de politie overheidsambtenaren gewaarschuwd zij ,,op een tijdbom zitten,” omdat de lockdown regels het voor twee of meer families om voor Kerstmis illegaal maken samen te komen. Het wet-handhavende personeel wordt toegestaan om huizen binnen te vallen waar de schendingen voorkomen. De tijdbom is natuurlijk een groot aantal verontwaardigde burgers, die weerstasnd zullen bieden.

In Australië kondigde Qantas-luchtvaartmaatschappij CEO Alan Joyce aan dat reizigers pas kunnen vliegen na ontvangst van het COVID-vaccin, zodra dit is goedgekeurd. Kort daarna stond Joyce op een podium bij een evenement om een toespraak te houden, en een razende reiziger liep naar hem toe en duwde een taart in zijn gezicht.

Twee vrouwen zagen gouverneur Phil Murphy uit New Jersey met zijn gezin in een restaurant eten. Hij had geen mondkapje op. “Wat ben jij een lul!” zei een vrouw tegen hem. Murphy had net daarvoor voor de negende keer sinds maart de lockdown van zijn staat verlengd. Aan zijn eettafel probeerde Murphy rustig te blijven en zette zijn mondkapje op.

Andrew Kudrick, de politiechef van Howell Township in New Jersey, zegt dat hij de “draconische” limiet van de gouverneur van 10 mensen voor Thanksgiving diners niet zal afdwingen.

Het CDC heeft de Amerikanen verteld om thuis te blijven voor Thanksgiving. Vorig weekend, stapten twee miljoen Amerikanen aan boord van een vliegtuig.

(En dat terwijl de WHO regeringen met klem adviseert om geen lockdowns meer te gebruiken, Geen mondkapje en geen 1,5 meter meer op te leggen, maar wel adviseert om met de mensen te zoeken naar andere mogelijkheden en van elkaar te leren. red. wm)

In een vorm van stil protest hebben 300.000 inwoners van New York de stad verlaten sinds het begin van de pandemische beperkingen.

Opgemerkt moet worden dat onder de enkele honderdduizenden (of meer) aanhangers van Trump die zich in Washington DC verzamelden, bij een Stop The Steal rally, weinig mensen mondkapjes droegen, en dat niemand aandacht besteedde aan sociale afstandsverordeningen.

In heel Amerika, zonder veel bombarie, is de economie weer gaan draaien -geen mondkapjes, geen afstand, niemand trekt zich iets van de regelgeving van de overheid aan.

De muren van het lockdown-fascisme kraken, op grote en kleine schaal. Eigenlijk bestaat een kleinigheidje niet.

Elke daad geïnspireerd door het vuur van de vrijheid telt.

Vertaling: Martien