Ontmaskerd: Fauci en CDC botsen; kunnen hun verhaal niet recht houden

Ontmaskerd: Fauci en CDC botsen; kunnen hun verhaal niet recht houden

door Jon Rappoport – 12 Januari 2021

Nogmaals, beste lezer, ik waag me aan de krankzinnige wereld waar experts ten onrechte beweren dat ze het bestaan van SARS-CoV-2 hebben bewezen. Binnen die wereld spreken ze zichzelf tegen. Ze kunnen hun verhaal niet recht houden.

Dus laten we beginnen met Tony Fauci. We hebben hem op video om de volgende verklaring af te leggen: “…In de hele geschiedenis van de door de luchtwegen gedragen virussen van welk type dan ook, is asymptomatische overdracht nooit de oorzaak geweest van uitbraken…”

Fauci is nadrukkelijk. Mensen zonder symptomen die een virus bij zich dragen? Geen probleem. Ze verspreiden het virus niet naar andere mensen. Ze veroorzaken of houden geen epidemie.

Laten we nu naar de CDC gaan. Jay Butler, CDC adjunct-directeur voor besmettelijke ziekten zei net tegen de Washington Post: “Het komt erop neer dat de COVID-19 pandemie echt onder controle moet worden gehouden.”

Precies het tegenovergestelde van wat Fauci zei.

Dus nu hebben we dit:

EEN: Mensen die het virus bij zich dragen, maar geen symptomen hebben, veroorzaken of houden geen epidemie.

TWEE: Die mensen zijn een groot probleem, en de epidemie kan niet onder controle worden gehouden zonder ze te controleren… met maskers, afstand nemen en lockdowns.

Volg je de wetenschap? Welke wetenschap?

Achter dit wartaal gebruik zien landen over de hele wereld hun economie vernietigd worden, en honderden miljoenen levens geruïneerd.

Het is een griezelshow, en de griezels runnen het.

Natuurlijk, de experts kunnen liegend een weg hieruit proberen te vinden. Ze kunnen zeggen: “Nou, dit is de eerste keer in de geschiedenis van de mensheid dat mensen zonder symptomen een epidemie veroorzaken. We hebben het nog nooit eerder gezien…”

Juist. Dit is een speciaal geval. Verbazingwekkend.

Als je dat gelooft, heb ik condooms te koop aan de andere kant van de maan.

De waarheid is, dat de experts achterwaarts beginnen vanuit een onuitgesproken uitgangspunt: WE WILLEN DE PLANEET AFSLUITEN EN DE ECONOMIE VERNIELEN, ALS EERSTE STAP NAAR EEN GLOEDNIEUWE WERELD VAN TECHNOCRATISCHE CONTROLE. WAT MOETEN WE ZEGGEN OM DAT TE LATEN GEBEUREN?

Zo werkt de officiële wetenschap. Het is politiek en totalitair, en het doet alsof het objectief is.

Dus Jay Butler, de CDC adjunct-directeur, rondt zijn verklaring aan de Washington Post af met dit: “De middelen die we hebben om de verspreiding van SARS-CoV-2 van alle geïnfecteerden te vertragen, moeten breed worden ingezet, tenminste totdat we die vaccins op grote schaal beschikbaar hebben.”

Vertaling: We moeten blijven liegen, om de wereldbevolking achter slot en grendel te houden. Het opzetten van het Chinese controlemodel, in de westerse landen, kost tijd. Koop de oplichterij voor nog een paar jaar en we hebben een ijzeren greep op de bevolking.

Jon Rappoport

(De link naar dit artikel dat op mijn blog is gepost is hier — met bronnen.)

Vertaling: Martien