Lockdowns zijn gebaseerd op fraude: open brief aan mensen die vrijheid willen.

Lockdowns zijn gebaseerd op fraude: open brief aan mensen die vrijheid willen.

door Jon Rappoport – 3 December 2020

Dit artikel is zo gerangschikt dat u de fraude meer in detail ziet naarmate u verder leest.

SNEL OVERZICHT:

De lockdowns zijn gebaseerd op hoge niveaus van COVID-gevallen.

“We hebben zoveel nieuwe gevallen, dat we een Lockdown moeten instellen.”

Deze claim is gebaseerd op de diagnostische PCR-test.

Hoe meer tests u doet, hoe positiever de resultaten zijn. Een positief resultaat betekent: de persoon is geïnfecteerd met het virus.

Maar het overgrote deel van deze zogenaamde “geïnfecteerde” mensen heeft geen symptomen. Ze zijn gezond. Toch wordt elk van hen een “COVID-geval” genoemd. Dat is absurd.

Een geval zou moeten betekenen dat de persoon klinische symptomen heeft; hij is ziek.

Deze mensen zijn niet ziek, en er is geen indicatie dat ze ziek worden.

Dus…breid het testen uit, test miljoenen mensen, verkrijg resultaten die “infectie” claimen, noem al deze gezonde mensen “gevallen”, en beveel lockdown’s.

Dit is een regelrechte oplichting. Het echte doel is lockdowns en economische verwoesting.

IS DE PCR-TEST BEDRIEGLIJK?

Je hebt hier een stukje achtergrond nodig.

De PCR-test wordt uitgevoerd in “cycli”. Elke cyclus is een kwantumsprong in het versterken of vergroten van het originele kleine stukje materiaal dat uit het uitstrijkje van de patiënt is gehaald. Het is alsof je een kleine foto opblaast tot een verbazingwekkende grootte.

De vraag is: bij hoeveel cycli moet de PCR-test worden uitgevoerd? Dit is een belangrijk punt, want het aantal cycli verandert het resultaat.

16 juli 2020, podcast, “Deze week in de virologie”: Tony Fauci zegt dat de PCR COVID test nutteloos en misleidend is als de test wordt uitgevoerd bij “35 cycli of hoger.” Een positief resultaat, dat wijst op een infectie, kan niet worden geaccepteerd of geloofd.

Hier, in techno-taal, is een uittreksel van Fauci’s hoofdcitaat (beginnend bij ongeveer de 4-minuten markering [1]): “…als je de test uitvoert bij een drempel van 35 of meer cycli…is de kans op replicatie-competentie miniem…je kunt bijna nooit het kweekvirus [een echt positief resultaat opsporen] van een drempelcyclus van 37…zelfs niet 36…”

Te veel cycli, en de test zal allerlei irrelevant materiaal opduiken dat ten onrechte als relevant zal worden geïnterpreteerd.

Dat heet een vals-positief.

Wat Fauci niet heeft gezegd op de video is: de FDA, die de test toestaat voor publiek gebruik, beveelt aan om de test tot 40 cycli uit te voeren. Niet 35.

Daarom zijn alle laboratoria in de VS die de richtlijn van de FDA volgen, bewust of onbewust betrokken bij fraude. Fraude op een monsterlijk niveau, omdat…

Miljoenen Amerikanen te horen krijgen dat ze besmet zijn met het virus op basis van een vals positief resultaat, en…

Het totale aantal COVID-gevallen in Amerika– dat gebaseerd is op de test– een grove vervalsing is.

De lockdowns en andere beperkende maatregelen zijn gebaseerd op deze frauduleuze zaaknummers.

Laat me dat nog eens herhalen. Fauci zegt dat de test nutteloos is als hij met 35 cycli of hoger wordt uitgevoerd. De FDA zegt dat de test tot 40 cycli kan worden uitgevoerd om te bepalen of het virus aanwezig is. Dit is de misdaad in een notendop.

Als iemand in het Witte Huis een paar hersencellen heeft om samen te wrijven, neem dan een gigantische megafoon op en begin de waarheid te onthullen aan het Amerikaanse volk.

“Hallo, Amerika, jullie zijn bedrogen, voorgelogen, bedrogen, en meegenomen op een verwoestende rit. Op basis van valse wetenschap werd het land onder Lockdown geplaatst.”

Als iemand in het Congres een paar hersencellen in werking heeft, trek Fauci dan in een televisie hoorzitting en maak in tien minuten gehakt van de nep -wetenschap die deze hele vuile, stinkende aanval op de Amerikaanse economie en haar burgers heeft gedreven.

Oké, hier zijn twee stukken bewijs voor wat ik hierboven heb geschreven. Ten eerste hebben we een CDC-citaat op de website van de FDA, in een document met de titel: “CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel For Emergency Use Only”.  Zie pdf-pagina 38 (doc. pagina 37). Dit document is gemarkeerd met “Effectief: 12/01/2020”. Dat betekent dat, hoewel het virus met zijn oudere naam wordt aangeduid, het document nog steeds relevant is vanaf december 2020. “Alleen Voor Gebruik In Noodsituaties” verwijst naar het feit dat de FDA de PCR-test heeft gecertificeerd onder een traditionele categorie genaamd “Emergency Use Authorization”.

FDA: “…een specimen wordt als positief beschouwd voor 2019-nCoV [virus] als alle 2019-nCoV-marker (N1, N2) cyclus groeicurven binnen 40,00 cycli ([minder dan] 40,00 Ct) de drempelwaarde overschrijden.”

Natuurlijk zouden de testlaboratoria die deze richtlijn lezen, concluderen: “Nou, om te zien of het virus bij een patiënt aanwezig is, moeten we de test helemaal tot 40 cycli uitvoeren. Dat is het officiële advies.”

Een rampzalige gevolgtrekking.

Dan hebben we een artikel in de New York Times (29 augustus/geactualiseerd op 17 september): “Uw coronavirus test is positief. Misschien moet dat niet zo zijn.” Hier zijn geld quotes:

“De meeste tests stellen de limiet op 40 [cycli]. Een paar op 37.”

Stel de limiet in” betekent meestal, “We gaan helemaal naar 40 cycli kijken, om te zien of het virus er is.

The Times: “Dit aantal versterkingscycli dat nodig is om het virus te vinden, de zogenaamde cyclusdrempel, is nooit opgenomen in de resultaten die naar artsen en coronaviruspatiënten worden gestuurd…

Boem. Dat is de kers op de taart, de grote finale. Labs zullen of willen hun samenzwering in deze misdaad nooit onthullen.

Begrijp je het plaatje?

IS DE PCR-TEST BRUIKBAAR EN ZINVOL?

Laten we nu naar de gepubliceerde officiële literatuur gaan, en kijken wat het onthult. Spoiler alert: de toegegeven gaten en tekortkomingen van de test zijn verwoestend.

Van “CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel Alleen Voor Gebruik Bij Noodgevallen.”

“Detectie van viraal RNA wijst mogelijk niet op de aanwezigheid van een besmettelijk virus of op de aanwezigheid van 2019-nCoV als oorzaak van klinische symptomen”. (doc. pagina 40)

Vertaling: Een positieve test garandeert niet dat het COVID-virus überhaupt een infectie veroorzaakt. En, ahem, als je tussen de regels door leest, zit het COVID-virus misschien ook helemaal niet in het lichaam van de patiënt.

Van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO): “Coronavirus ziekte (COVID-19) technische begeleiding. Laboratoriumonderzoek voor 2019-nCoV bij de mens”:

“Verschillende tests die de 2019-nCoV detecteren zijn en worden momenteel ontwikkeld, zowel intern als commercieel. Sommige tests kunnen alleen het nieuwe virus [COVID] detecteren en sommige kunnen ook andere stammen (bv. SARS-CoV) detecteren die genetisch gelijkaardig zijn”.

Vertaling: Sommige PCR-tests zijn positief voor coronavirus soorten die niets met COVID te maken hebben– inclusief gewone oude corona’s die niets meer dan een verkoudheid veroorzaken.

Het WHO-document voegt dit kleine stukje toe: “Protocol gebruiksbeperkingen. Optionele klinische monsters voor testen zijn nog niet gevalideerd”.

Vertaling: We weten niet zeker welke weefselmonsters we van de patiënt moeten nemen om de test geldig te maken.

Van de FDA:”LabCorp COVID-19RT-PCR-test EUA Overzicht: VERSNELD NOODSITUATIE GEBRUIK AUTORISATIE  (EUA) SAMENVATTEND COVID-19 RT-PCR TEST (LABORATORY CORPORATION OF AMERICA)”:

“…Het SARS-CoV-2RNA [COVID-virus] is over het algemeen aantoonbaar in ademhaling specimens tijdens de acute fase van de infectie. Positieve resultaten zijn indicatief voor de aanwezigheid van SARS-CoV-2 RNA; klinische correlatie met de voorgeschiedenis van de patiënt en andere diagnostische informatie is noodzakelijk om de status van de patiënt te bepalen…HET GEDETECTEERDE BESTANDSDEEL IS MOGELIJK NIET DE BEPALENDE OORZAAK VAN DE ZIEKTE (HOOFDLETTERS zijn van mij). Laboratoria in de Verenigde Staten en hun grondgebieden zijn verplicht om alle positieve resultaten aan de bevoegde volksgezondheidsinstanties te melden”.

Vertaling: Enerzijds beweren we dat de test “in het algemeen” de aanwezigheid van het COVID-virus bij een patiënt kan opsporen. Maar we geven toe dat “het gedetecteerde bestanddeel” van de test, waarmee we het COVID-virus bedoelen, “misschien niet de definitieve oorzaak van de ziekte is”. We geven ook toe dat, tenzij de patiënt een acute infectie heeft, we geen COVID kunnen vinden. Daarom is het idee van “asymptomatische patiënten” dat door de test wordt bevestigd, onzin. En hoewel een positieve test op COVID misschien niet de werkelijke oorzaak van de ziekte aangeeft, moeten alle positieve testen worden gerapporteerd— en zullen ze worden geteld als “COVID-gevallen”. Hoe dan ook.

Van een fabrikant van PCR-testkit elementen, Creative Diagnostics, “SARS-CoV-2 Coronavirus Multiplex RT-qPCR Kit”:

“Dit product is alleen voor onderzoeksgebruik en is niet bedoeld voor diagnostisch gebruik.”

Vertaling: Gebruik het testresultaat niet alleen voor de diagnose van een infectie of ziekte. Oeps.

“niet-specifieke interferentie van Influenza A virus (H1N1), Influenza B virus (Yamagata), Respiratory Syncytial Virus (type B), Respiratory Adenovirus (type 3, type 7), Parainfluenza Virus (type 2), Mycoplasma Pneumoniae, Chlamydia Pneumoniae, etc.”.

Vertaling: Hoewel dit bedrijf stelt dat de test COVID kan detecteren, stelt het ook dat de test VALS positief kan lezen als de patiënt een van een aantal andere irrelevante virussen in zijn lichaam heeft. Wat bewijst de test dan? Wie weet? Gooi een muntje op.

“Toepassing.  Kwalitatief”

Vertaling: Dit betekent duidelijk dat de test niet geschikt is om te detecteren hoeveel virus er in het lichaam van de patiënt zit. Dat is een andere indicatie dat de test nutteloos is om vast te stellen of de patiënt ziek is – want er moeten miljoenen en miljoenen virussen aanwezig zijn om ziekte te produceren.

“Het detectieresultaat van dit product is alleen voor klinische referentie, en het mag niet worden gebruikt als het enige bewijs voor klinische diagnose en behandeling. De klinische behandeling van patiënten moet worden overwogen in combinatie met hun symptomen/tekenen, geschiedenis, andere laboratoriumtests en behandelingsreacties. De detectieresultaten mogen niet rechtstreeks worden gebruikt als bewijs voor de klinische diagnose en zijn uitsluitend bedoeld als referentie voor artsen.” 

Vertaling: Gebruik de test niet als exclusieve basis voor de diagnose van een persoon met COVID. En toch is dit precies wat gezondheidsautoriteiten over de hele wereld doen. Alle positieve testen moeten worden gerapporteerd aan overheidsinstanties, en ze worden geteld als COVID-gevallen.

Die citaten, uit officiële overheids- en testbronnen, torpederen de hele “wetenschappelijke” basis van de test.

CONCLUSIE: De PCR-test is nutteloos en misleidend. Het biedt de facto dictators de mogelijkheid om “nieuwe casusniveaus” aan te halen en bevolkingen in een Lockdown te zetten, waardoor economische en menselijke verwoestingen worden aangericht.

VERZET JE, REBELLEER, PROTESTEER, OPEN DE ECONOMIE OP WELKE MANIER DAN OOK.

Vertaling: Martien