CØVID: Als ze het virus nooit geïsoleerd hebben, hoe kunnen ze dan een vaccin maken?

CØVID: Als ze het virus nooit geïsoleerd hebben, hoe kunnen ze dan een vaccin maken?

door Jon Rappoport – 27 Januari 2021

Antwoord: Dat kunnen ze niet.

“Maar…maar, zie je, we nemen een stukje RNA, en we injecteren het in de persoon, en het RNA dwingt de cellen om een eiwit te produceren dat erg lijkt op een eiwit in $ARS-CoV-2…en dan komt het immuunsysteem in een stroomversnelling en produceert antilichamen tegen DAT eiwit, en DAN is de persoon immuun geworden voor het virus…”

Sorry, geen gokwerk.

Zoals ik al maanden aan het aantonen ben, is er geen bewijs dat $ARS-CoV-2 bestaat. Daarom kan niet worden aangenomen dat “het stukje RNA” dat wordt geïnjecteerd, gerelateerd is aan “het virus”.

Daarom wordt het eiwit dat de cellen in het lichaam produceren alleen maar BEVESTIGD gelijk te zijn aan een eiwit in het onbewezen “$ARS-CoV-2.”

Er is geen KENNIS hier.

Dat stukje RNA dat in het lichaam wordt geïnjecteerd – waarom zouden we aannemen dat het iets te maken heeft met een virus met de naam $ARS-CoV-2, terwijl niemand een geïsoleerd exemplaar van dit “$ARS-CoV-2” heeft?

We zouden het niet moeten aannemen.

Daarom is alles wat er in het lichaam gebeurt, na de injectie, voor de hand liggend. Waar reageert het immuunsysteem op?

Waarom zou je überhaupt moeite doen om een vaccin tegen een virus te maken als je het virus niet hebt?

Er zijn verschillende manieren om deze absurditeit aan te pakken, en ze komen allemaal op hetzelfde neer: geen aantoonbaar virus, vergeet het vaccin.

Ik blijf maar analogieën bedenken om de waanzin van de CØVID virologen uit te leggen–

“Drie treinen botsten gisteravond op elkaar buiten Chicago. Onderzoekers die vanochtend ter plaatse kwamen, vonden geen wrakstukken. Maar ze blijven erbij dat de botsing resulteerde in een enorme explosie. Het publiek wordt gewaarschuwd weg te blijven van de afgezette zone.”

Die fantasievolle illustraties zijn MINDER extreem dan: “We hebben net een vaccin vrijgegeven voor een virus dat we nooit ontdekt hebben.”

Zoals ik in andere artikelen en interviews heb uitgelegd, brengt het “ontdekken” van de genetische sequentie, de structuur van het vermeende $ARS-CoV-2, allerlei gissingen met zich mee. Onderzoekers kijken niet door een soort kosmische microscoop naar rijen genen die op een rij staan als auto’s op een parkeerplaats bij een supermarkt.

Onderzoekers nemen aan – op basis van nul bewijs – dat bepaalde oudere genetische referentiesequenties in bibliotheken in “het nieuwe virus” zitten. Zij gebruiken een computerprogramma om die sequenties op te scharrelen en de veronderstelde structuur van “het nieuwe virus” op te bouwen en automatisch eventuele rimpels of gaten glad te strijken.

Dit zou vergelijkbaar zijn met het maken van een hologram van een pistool waarvan de politie beweert dat het het echte pistool is dat gebruikt is bij het plegen van een misdaad.

“Ja, Edelachtbare, dit beeld dat u in de lucht ziet zweven IS het wapen dat meneer Jones gebruikte toen hij vorige maand de bank overviel. Het is geen ‘voorstelling’, zoals de raadsman van de verdediging u wil doen geloven. We hebben het over geavanceerde wetenschap. We hebben experts die onder ede zullen getuigen…”

Rechter: “Met andere woorden, meneer, u vertelt deze rechtbank dat, als de bankbediende een soort ‘anti-hologram’ programma op zijn computer had, hij de misdaad met een paar muisklikken had kunnen voorkomen. Zeer interessant. Laat me u vragen, welke medicijnen gebruikt u?”

Aanklager: “Geen, edelachtbare. Feitelijk bestaan dergelijke anti-hologram programma’s. Op het gebied van CØVID virologie worden ze vaccins genoemd, en ze beschermen mensen tegen $ARS-CoV-2…”

Boven de ingangen van virologie instituten, zouden ze moeten schrijven: ALICE IN WONDERLAND.

(De link naar dit artikel op mijn blog is hier — met bronnen.)

Vertaling: Martien

♥  ♥  ♥

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien