Frequentie van de Week: Natuurlijke tijd

Frequentie van de Week:
NATUURLIJKE TIJD
26  Januari 2018 / Janosh
Ons allen bekend is de herhaling van gedragspatronen waar we vanaf willen. Steeds als iets terugkeert, hameren we erop dat we het moeten loslaten, totdat het weer de kop opsteekt en we er opnieuw doorheen gaan. De doorslag is echter simpeler dan het lijkt. Het is geen oplossing, slechts een besef. We leven immers volgens een valse tijdslijn die afwijkt van ons natuurlijke ritme, met het gegeven van verleden, heden en toekomst. In deze lineaire tijd dragen we constant alles mee naar morgen.
Ons verleden heeft daardoor invloed op de keuzes die we nu maken. Wanneer je verbinding maakt met de natuurlijke tijd, zul je het leven niet ervaren als een rechte lijn, maar als een oneindige cyclus. Elk eind kent een nieuw begin en andersom. Jij bepaalt hoe lang je in een bepaald proces blijft hangen en wanneer je het volgende opstart. De vraag is dus: wil je groeien of blijf je herhalen?
De frequentie van Natuurlijke Tijd helpt je om de beleving van tijd te ontstijgen en jouw huidige proces te versnellen, zodat er iets nieuws kan beginnen.